Αρχική Λεμέσιος Ξήλωστους ή Ξεπέρασε τους Σεβασμιότατε, είσαι η μοναδική ελπίδα, συνεργάστου με τον...

Ξήλωστους ή Ξεπέρασε τους Σεβασμιότατε, είσαι η μοναδική ελπίδα, συνεργάστου με τον Δήμαρχο, φτιάξτε τρείς πλατείες

Γνωρίζω ότι το “κακό” στην κάθε περίπτωση του κάθε εκκλησιαστικού ναού, είναι οι εκκλησιαστικές επιτροπές, δηλαδή κάποιοι συνήθως αργόσχολοι που νομίζουν ότι η κάθε εκκλησία και ο περίβολος τους, τους ανήκουν.

Είναι βεβαίως υπερβολή εως και ντροπή να μιλώ απόλυτα και στο 100%. Σίγουρα δεν είναι σε ένα τέτοιο ποσοστό. Είναι όμως σε μεγάλο ποσοστό που ισχύει αυτό που δυστυχώς αναφέρω και είναι αυταπόδεικτο παντού.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση θα εστιάσω σε τρείς ιερούς ναούς. Σε αυτούς της Παναγίας της Καθολικής-Μητρόπολη, την Αγία Νάπα και την Αγία Τριάδα, απ΄όπου και η φωτογραφία που βλέπτε πιο πάνω.

Στην φωτογραφία όπου βλέπουμε την Μητροπολίτη Λεμεσού να περπατά στον περίβολο με τα αυτοκίνητα κάποιων, των προύχωντων του ναού, αυτών δηλαδή της εκκλησιαστικής επιτροπής να είναι σταθμευμένα εκεί.

Εκεί στον περίβολο τον οποίο παράνομα η εκκλησιαστική επιτροπή της Αγίας Τριάδας “εττέλειασεν’ τοποθετώντας ψηλά κάγκελα πριν από μόλις μερικά χρόνια, χωρίς άδεια του δήμου και χωρίς να λάβει υπόψην κανέναν.

Επειδή λοιπόν αυτά τα βλέπουμε παντού, επειδή γνωρίζουμε την μεγαλειότητα και την ευφυΐα, το ανοικτό μυαλό του Μητροπολίτη Λεμεσού, τυχεροί που τον έχουμε, του ζητούμε να ξηλώσει ή να ξεπεράσει αυτούς.

Τις εκκλησιαστικές επιτροπές των τριών ναών που αναφέρουμε και να συνεργαστεί με τον Δήμαρχο Λεμεσού, πιστεύω οι δυο μαζί ταιριάζουν, έτσι που να δημιουργηθουν στον περίβολο των ναών αυτών, τρείς πλατείες.

Χωρίς κάγκελα, χωρίς αυτοκίνητα, χωρίς άνοιξε κλείσε σε όποιον έχει μέσον ή ακόμη χειρότερα χωρίς να είναι και parking επι πληρωμή όπως το προαύλιο της Ιεράς Μητρόπολης Λεμεσού. Αν είναι δυνατόν!

ο ΛΕΜΕΣ ιος…