Αρχική ΑΕΛ Ξεκίνησε καλά και προηγήθηκε με Πιέχ, μετά έπεσε βαριεστημάρα και ήλθε η...

Ξεκίνησε καλά και προηγήθηκε με Πιέχ, μετά έπεσε βαριεστημάρα και ήλθε η ισοφάριση

Είναι από τις πιο δύσκολες ίσως περιόδους για τους οπαδούς της ΑΕΛ αλλά και για τον ίδιο τον Πάμπο Χριστοδούλου ο οποίος προσπαθεί να βρει κίνητρα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του χωρίς όμως απ΄ότι φαίνεται να τα καταφέρνει.

Σαν αποτέλεσμα είδαμε σήμερα μια ΑΕΛ που οι οπαδοί της θα ήθελαν να ξεχάσουν νωρίς, μια ΑΕΛ που αντιμετώπισε μια πολύ αδύνάτη ομάδα όπως ήταν η σημερινή ΑΕΠ χωρίς να καταφέρνει στο τέλος να την κερδίσει κι΄ας είχε προηγηθεί νωρίς.

Και πραγματικά αυτό που μας έδειξε στην αρχή του αγώνα η ΑΕΛ ήταν διάθεση και παιγνίδι με γρήγορες εναλλαγές της μπάλας. Σαν αποτέλεσμα στο 11ο λεπτό ο Σαρδινέρο έφυγε ταχύτατα από αριστερά έκανε την σέντρα στην περιοχή της ΑΕΠ όπου ο Πιέχ με πλασέ έκανε το 0-1.

Η Λεμεσιανή ομάδα ήταν υποφερτή στην συνέχεια και σίγουρα πολύ καλύτερη από την αντίπαλο της μέχρι και το τέλος της περιόδου κι΄αν έδειχνε περισσότερη διάθεση θα σκότωνε μάλλον το παιγνίδι. Διάθεση που στην επανάληψη δεν φάνηκαν να έχουν καθόλου οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ.

Έτσι η ΑΕΠ ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και φτάσαμε στο 61΄όταν ο Ντεγκρά απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Οκόγιε σε κόρνερ. Με την εκτέλεση του ο Γριγκετς ανάμεσα σε αρκετούς ποδοσφαιριστές με αρκετή δόση τύχης έστειλε με το γόνατο την μπάλα στα δίκτυα ισοφαρίζοντας για την ΑΕΠ.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΠΑΦΟΣ: Κοδίνα, Αλαμπί, Νταμάχου, Γκόμες, Άλμπα, Ματούκου, Μάτσι (17’Γκργκετς), Ιωάννου, Δημοσθένους (46’Αγιβί), Κχμαλάτζε (46’Οκόγιε), Ντε Μέλο.

ΑΕΛ: Ντεγκρά, Ρομπέρ, Κουταντιέρ, Μέσκα, Αϊρόσα, Πίεχ, Στεπάνοβιτς (57’Σοάρες), Κυριάκου, Αντράντε, Σαρδινέρο, Αγκάνοβιτς (77’Οχένε).

 

Πάμπος Χριστοδούλου:«Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι από δύο πολύ καλές ομάδες. Εμείς ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, σκοράραμε και είχαμε τις προϋπόθεσες να πετύχουμε και άλλα γκολ. Δυστυχώς μείναμε με τις ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο η Πάφος ισορρόπησε, κατάφερε να ισοφαρίσει από μια στατική φάση. Έγινε ένα ανοικτό παιχνίδι, θα μπορούσε να κερδίσει είτε η μια είτε η άλλη ομάδα. αυτό που προσπαθούμε είναι να πείσουμε τα παιδιά να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό σε όλα τα παιχνίδια. Δεν είναι εύκολο, δυστυχώς για το μεγαλείο της ΑΕΛ δεν της αρμόζει να παίζει στο β’ γκρουπ. Εμείς αυτό που θα κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό για την νίκη και να δούμε στο τέλος που θα τερματίσουμε. Σιγα σιγά θα προσπαθήσουμε να δώσουμε ευκαιρίες και σε μικρά παιδιά για να δούμε αν αξίζουν να έχουν θέση στην νέα ΑΕΛ»….