Αρχική Λεμέσιος Οι ιδιότροποι και οι μίζεροι μάλλον δεν μπορούν να ζουν στην πόλη...

Οι ιδιότροποι και οι μίζεροι μάλλον δεν μπορούν να ζουν στην πόλη της χαράς και του κεφιού

Την περασμένη Δευτέρα έγιναν τα εγκαίνια του Χριστουγεννιάτικου χωριού στην βιομηχανική περιοχή της Λινόπετρας. Ναι τα καταφέραμε και στήσαμε ένα Χριστουγεννιάτικο χωριό σε βιομηχανική περιοχή και προφανώς αυτό θα πρέπει να είναι Παγκόσμια πρωτοτυπία.

Το πως τώρα το Χριστουγεννιάτικο χωριό έφυγε από την παραλιακό σε μια θέση πλησίον της καρδιάς του κέντρου της πόλης, είναι αυτό ένα ερώτημα το οποίο για πολλούς έχει απαντηθεί αφου γνωρίζουν και καταλαβαίνουν ορισμένα πράματα που συμβαίνουν στην πόλη μας.

Είναι κι΄αυτό αποτέλεσμα αυτού που λέμε ότι κάνουν ότι θέλουν οι τρείς. Και ναι εννοούμε τρείς, όπως λέμε ένα, δυο, τρία. Αυτοί αν έχουν κονέ στον δήμο, αν έχουν κουμπαράτα ή θεωρούνται γνωστοί, όχι κατά ανάγκη πλούσιοι, τότε η πόλη ίσως κάνει αυτό που θέλουν αυτοί.

Όπως στην περίπτωση των τριών που για χάρην τους δεν έγινε πεζόδρομος ή Ανεξαρτησίας, των τριών που για χάρην τους ανακόπηκε η μεταμόρφωση του κέντρου στην περιοχή Σαριπόλου, έτσι και οι τρείς κατάφεραν να μεταφέρουν ένα ολόκληρο χωριό, το Χριστουγεννιάτικο εκεί.

Αυτά βεβαίως γενικά ομιλούντες. Πιο ειδικά για το θέμα για το οποίο αρχίσαμε να μιλούμε. Κατά την διάρκεια των εγκαινίων στα οποία παρευρέθηκαν μια σειρά από τους πιο γνωστούν Έλληνες καλλιτέχνες, ρίχθηκαν και ένα σωρό πυροτεχνήματα και μιλάμε για τις 7 το απόγευμα.

Αυτό ενόχλησε κάποιους. Κάποιους ιδιότροπους, μίζερους, κάποιους που τους φταίνε τα πάντα αλλά επηρεάζουν και την δική μας ζωή. Αυτοί ή κάποιοι από αυτούς διαμαρτυρήθηκαν με παρεμβάσεις τους στα Μ.Μ.Ε. ότι τους “ξίππασαν” τα πυροτεχνήματα και γιατί να ριχτούν.

Την ίδια μέρα και συγκεκριμένα στην εκπομπή Μικρόφωνο στον Πολίτη στο ΚΑΝΑΛΙ 6, κάποιοι άλλοι εκάμναν παράπονο γιατί η ώρα δέκα την νύκτα δεν εβρίσκαν αποχωρητήριο στην επίχωση. Τα αποχωρητήρια κλείνουν νωρίτερα και άσε που οι αλήτες τα καταστρέφουν.

Αν σε αυτούς που έψαχναν αποχωρητήριο και βγήκαν και φωνάζαν ο δήμος έλεγε ότι θα είναι ανοικτά και θα πρέπει να πληρώνεις για την χρήση τους. Ότι δηλαδή γίνεται σε όλη την Ευρώπη, τότε αυτοί να δεις και τι θα έλεγαν και πόσο θα φώναζαν και θα διαμαρτύρονταν.

Κλείνοντας η ουσία όσων αναφέρουμε πιο πάνω είναι μια. Κάποιοι ιδιότροποι, κάποιοι μίζεροι, ταλαιπωρούν την πόλη της χαράς και του κεφιού. Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν θέση σε μια πόλη όπως η Λεμεσός την οποία δυστυχώς καταφέρνουν να ταλαιπωρούν.

Υ.Γ. Απολογούμε αν έτσι μέρες έχω ξεφύγει κάπως ή αν ήμουν λίγο έντονος, αλλά δεν μπορεί πλέον να συνεχίσει αυτό….

ο ΛΕΜΕΣ ιος …