Αρχική Πρόταση Πως θα σας φαινόταν, αν το τσιμέντο, από γκρίζο, γινόταν graffiti; Υπάρχει...

Πως θα σας φαινόταν, αν το τσιμέντο, από γκρίζο, γινόταν graffiti; Υπάρχει ξανά ενδιαφέρον από “γραφιτάδες”

Η πρόταση μας είναι απλή και την είχαμε ξαναυποβάλει. Είναι μια πρόταση η οποία δόθηκε πριν από τέσσερα περίπου χρόνια από έναν γνωστό καλλιτέχνη graffiti που διαμένει στην πόλη μας προς τους δημάρχους της Λεμεσού.

Οι αερογέφυρες και γενικά όλες οι τσιμεντένιες κολώνες που τις στηρίζουν στους πέντε κόμβους οι οποίοι βρίσκονται στον παρακαμπτήριο της Λεμεσού θα σχεδιάζονταν με την τέχνη του graffiti με θέματα που θα είχαν σχέση με τη Λεμεσό.

Αυτή ήταν περίπου η πρόταση του καλλιτέχνη ο οποίος είχε ετοιμάσει κάποια προσχέδια μέσα από τα οποία έδειχνε ότι ο ένας κόμβος θα είχε σχεδιασμό από την θάλασσα, ο άλλος κόμβος τον υδατόπυργο και το κάστρο, ο άλλος το κρασί κλπ.

Όπως μαθαίνουμε η ιδέα φαινόταν να είχε αρέσει στους δημάρχους, ωστόσο το όλο σχέδιο είχε τότε εγκαταλειφθεί μιας κι’ από πλευράς άλλων υπηρεσιών δεν έγινε αποδεκτή με το δικαιολογητικό ότι τα σχέδια θα αποσπούσαν την προσοχή των οδηγών.

Εμείς λέμε ότι αυτό θα ήταν κάτι υπέροχο. Δηλαδή να  γινόταν αυτό το έργο. Και θα ήταν σίγουρα και μια τουριστική ατραξιόν για την πόλη μας και σημείο αναφοράς για τη Λεμεσό. Και με χαρά μάθαμε ότι υπάρχει ξανά ενδιαφέρον από “γραφιτάδες” για κάτι τέτοιο.

Η μπάλα είναι όμως και πάλι στα πόδια των αρχών…

Sorry, there are no polls available at the moment.

image

 …