Αρχική Φούρπος Οι οπαδοί της ΑΕΛ και του ΑΠΟΛΛΩΝΑ δεν θέλουν νέο γήπεδο, θέλουν...

Οι οπαδοί της ΑΕΛ και του ΑΠΟΛΛΩΝΑ δεν θέλουν νέο γήπεδο, θέλουν έδρα για την ομάδα τους

Έχω τις αμφιβολλίες μου γενικά και ειδικά, για τα όσα ακούσαμε τις τελευταίες μέρες περί κοινού γηπέδου, από τα τρία Λεμεσιανά σωματεία.

Κι΄αυτό για τρείς λόγους. 

1. Ο πρώτος λόγος είναι το οικονομικό. Δεν έχω αντιληφθεί πως θα εξευρεθεί χρηματοοικονομικός οργανισμός που θα παραχωρήσει δάνειο ύψους 20-22 εκατομμύρια, από την στιγμή που ΑΕΛ και ΑΡΗΣ δεν μπόρεσαν να βρουν τράπεζα που θα έδινε 13 εκατομμύρια.

2. Ο δεύτερος λόγος είναι η επιθυμία των οπαδών της ΑΕΛ και του ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Οι οπαδοί των δυο Λεμεσιανών σωματείων δεν ενδιαφέρονται για ένα νεο γήπεδοτο οποίο θα έχει αποχωρητήρια πολυτελείας ή δερμάτινες καρέκλες. Θέλουν απλά μια έδρα, ο καθένας για την ομάδα του.

3. Ο τρίτος λόγος, είναι το εύλογο ερώτημα μας,γιατί να μην γίνει ένα νεο τσίρειο και θα πρέπει να τρέχουμε στα κατσάβραχα στο Κολόσσι; Αφου καταλήξαμε στο κοινό, ας κάνουν ένα νεο τσίρειο με τον περιβάλλοντα χώρο, των βοηθητικών και των νεων κερκίδων, να αποκτούν διάφορες χρήσεις, όπως mall, γυμναστήρια, κολυμβητήρια κλπ. Ο χώρος προσφέρεται για μεγάλα έσοδα.

Πριν κλείσω αυτή την παρέμβαση θέλω να πω και τα ακόλουθα.

1. Από την πρώτη μέρα που ανέλαβε ο πρόεδρος του ΚΟΑ, αυτό είχε κατά νου. Να τα φέρει από εδώ να τα φέρει από εκεί, έτσι που να γίνει ένα κοινό γήπεδο. Ε, του λέω ότι δεν θα του κάνουν και ανδριάντα στην Λεμεσό. Θα τον θυμόμαστε σαν έναν από αυτούς που στέρησαν το όνειρο σε χιλιάδες φίλους της ΑΕΛ και του ΑΠΟΛΛΩΝΑ. 

2. Παράλληλα το ίδιο όνειρο με τον πρόεδρο του ΚΟΑ, είχαν και πολλοί, αχάπαροι δυστυχώς οι πλείστοι, δημοσιογραφοί. Αυτοί για να έχουν wifi και καλωδιακή τηλεόραση σε νεα σύγχρονα δημοσιογραφικά. Για να κάθονται στο διάλλειμα και να πίνουν το φράπε τους. Για όλα αυτά και όχι γιατί ο Αελίστας και ο ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΑΣ θέλουν και δικαιούνται να έχουν έδρα.

Εν κατακλείδι όπως θα καταλάβατε, είμαι ενάντια στο κοινό. Είμαι υπερ των Λεμεσιανών οπαδών.

 ο φούρπΟς…