Αρχική ΤΕΠΑΚ Οι πρώτες 20 δράσεις του επόμενου τετραμήνου του υποψηφίου πρύτανη του ΤΕΠΑΚ...

Οι πρώτες 20 δράσεις του επόμενου τετραμήνου του υποψηφίου πρύτανη του ΤΕΠΑΚ Δρ.Παναγιώτη Ζαφίρη

Διαβάστε την αυτούσια επιστολή που έχει στείλει ο υποψήφιος Πρύτανης καθώς επίσης και το τι προτείνει, ενώ από ότι αντιλαμβανόμαστε στην έρευνα μπορούν να λάβουν μέρος και πολίτες μη μέλη της κοινότητας του ΤΕΠΑΚ, δηλαδή ο καθένας μας.

Οφείλουμε να πούμε ότι ανάμεσα στις προτεινόμενες δράσεις μας εντυπωσιάζει η πρόταση για την ενίσχυση των ποδηλατικών διαδρομών αλλά και διαδρομών πεζών, σε σχέση με την πρόσβαση των φοιτητών στο πανεπιστήμιο, καθώς και οι δράσεις προβολής του ΤΕΠΑΚ μέσα από κάθε σύγχρονο μέσο αλλά και με δράσεις στην κοινωνία και την επιχειρηματική δραστηριότητα.

“Αγαπητά μέλη της Πανεπιστημιακής κοινότητας του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου,

Το Πανεπιστήμιο μας διανύει μια δύσκολη περίοδο, καθιστώντας επιτακτική την ανάγκη η νέα ηγεσία να προχωρήσει αμέσως σε πράξεις. Προς αυτή την κατεύθυνση, ανακοινώνω σήμερα τις πρώτες 20 δράσεις (μέρος του ολοκληρωμένου προγράμματος μου) στις οποίες θα επικεντρωθεί η νέα ηγεσία τους πρώτους 4 μήνες της θητείας της.

Εάν η πανεπιστημιακή κοινότητα με τιμήσει με την ψήφο της θα εργαστώ σκληρά για την υλοποίηση αυτού του οράματος και θα τροχιοδρομήσω γενική συνέλευση της Πανεπιστημιακής κοινότητας τον Μάιο του 2016, στην οποία θα παρουσιάσω τα αποτελέσματα από τις πρώτες αυτές δράσεις.

Στο πλαίσιο της κουλτούρας συνεχούς, ανοιχτού, δημοκρατικού διαλόγου και τακτικής ενημέρωσης που εξαρχής εξήγγειλα, ζητώ την άμεση συμβολή σας για καταγραφή της σημασίας αυτών των μέτρων για την ανάπτυξη του Πανεπιστημίου μας συμπληρώνοντας το παρακάτω ανώνυμο ερωτηματολόγιο: https://goo.gl/rekL9y

Σας ευχαριστώ

Παναγιώτης

Υ.Γ. Το πλήρες πρόγραμμα είναι εδώ: https://goo.gl/v6UzM7Τα 20 μέτρα σε pdf είναι εδώ: https://goo.gl/RBylcy…