Αρχική ΑΕΛ ΣΥΦΑΕΛ, “Οι δύσκολες καταστάσεις δεν τέλειωσαν με μια νίκη, Η γεμάτη ανατολική...

ΣΥΦΑΕΛ, “Οι δύσκολες καταστάσεις δεν τέλειωσαν με μια νίκη, Η γεμάτη ανατολική κερδίζει μάχες!!”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΦΑΕΛ:

Η ομάδα μας, επιτέλους, κατάφερε να δώσει σε όλους τους οπαδούς της κάποιες ανάσες μετά από καιρό. Η χαρά ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα όλων των λεόντων μετά το τέλος του αγώνα της Κυριακής. Οι ποδοσφαιριστές προσπάθησαν στον αγωνιστικό χώρο, ο κόσμος στις κερκίδες μόχθησε και έτσι έφθασε το τρίποντο μετά από το σερί των ατυχών αποτελεσμάτων.

Πλέον όλα αυτά ανήκουν στο χθες. Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ ευχαριστεί όλους τους Αελίστες που βρέθηκαν στην ανατολική και βοήθησαν την ομάδα σ αυτή τη δύσκολη στροφή. Σίγουρα η προσέλευση δεν συνάδει με την ιστορία και τον κόσμο που κουβαλά το σωματείο μας, όμως όσοι ήταν παρόντες έκαναν αυτό που έπρεπε.

Φωνή, παλμό, ψυχή. Η ομάδα μας έδωσε χαρά. Ελπίζουμε ότι ο επόμενος αγώνας το Σάββατο θα είναι ο αγώνας στον οποίο και οι υπόλοιποι Αελίστες θα έρθουν κοντά στην ομάδα για να γίνει ακόμα πιο δυνατή η φωνή και η στήριξη μας προς την ΑΕΛΑΡΑ μας. Οι δύσκολες καταστάσεις δεν τέλειωσαν με μια νίκη.

Αυτό πρέπει να το κατανοήσουμε όλοι. Ο αγώνας του Σαββάτου είναι ακόμα πιο σημαντικός για πολλούς και διάφορους λόγους. Καλούμε ακόμα μια φορά όλους τους οπαδούς της ομάδας μας να δηλώσουν παρόν στο γήπεδο!! Παρασέρνουμε, ο καθένας μας, και τους υπόλοιπους και ετοιμαζόμαστε για άλλη μια μάχη. Η γεμάτη ανατολική κερδίζει μάχες!! Ας την γεμίσουμε απ άκρη σε άκρη. Όλα κίτρινα! Πεισμώνουμε ακόμα πιο πολύ και φέρνουμε τους λέοντες ξανά πίσω στο γήπεδο. Εκεί όπου ανήκουν. Δίπλα στην ομάδα μας.

Μεγάλο μπράβο αξίζει και όσους βοήθησαν στο να μαζευτούν κάποια χρήματα για τον φίλο συνδεσμίτη, ο οποίος τα έχει ανάγκη, λόγο υγείας. Η Α.Ε.Λ. πάντα ήταν μια μεγάλη οικογένεια και πάντα υπήρχε αλληλεγγύη μεταξύ του κόσμου της σε πολλά θέματα. Ξεκινούμε από τα pre-game της παραμονής του αγώνα, στα οικήματα του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ, σε Ζακάκι και Εναέριο και ετοιμαζόμαστε για το επόμενο ραντεβού. Οι οργανωμένοι συφΑΕΛίστες επιβάλλεται να είναι εκεί. Όλα ξεκινούν από τη Παρασκευή.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ 1989

 

 …