Αρχική Τελευταία Νέα Ο Δήμος Λεμεσού έχει υποχρέωση να το κάνει, κλείστε τον χώρο της...

Ο Δήμος Λεμεσού έχει υποχρέωση να το κάνει, κλείστε τον χώρο της Πλατείας Συντάγματος, κρατήστε τα αυτοκίνητα μακριά

image
image
image
image
image
image

Επιτέλους και μετά από καθυστέρηση χρόνων το έργο στο Παλιό Λιμάνι βρίσκεται έστω και μερικώς σε λειτουργία εδώ και μερικές μέρες αφου πλέον στον χώρο έχουν ανοίξει κάποια μαγαζιά.

Κι΄επειδή ο χώρος θα είναι σημείο αναφοράς για τη Λεμεσό και σημείο ενδιαφέροντος και χώρος επίσκεψης για τους ξένους επισκέπτες της πόλης μας ο Δήμος Λεμεσού θα πρέπει να κάνει το ελάχιστο.

Και το ελάχιστο είναι να κλείσει τον χώρο που βρίσκεται μπροστά στην είσοδο του έργου κάθετα προς την Πλατεία του Κάστρου, τον χώρο που καθορίζεται σαν η Πλατεία Συντάγματος μαζί με την οδό Ερμού.

Θα πρέπει να το κάνει αυτό μέχρι να “δεήσει” το κράτος να προχωρήσει στην ανάπλαση του χώρου τον οποίο έχει εντάξη στο έργο της μερικής συνένωσης του παραλιακού με την Φραγκλίνου Ρούσβελτ.

Ένα έργο το οποίο θα έπρεπε να είχε ξεκινήσει από πέρσι ωστόσο και λόγω της καθυστέρησης που παρουσιάζεται στον σχεδιασμό και προσφοροδότηση του από τα Δημόσια Έργα δεν πρόκειται να ξεκινήσει ούτε και φέτος.

Για όσους ξέχασαν ή δεν θυμούνται θυμίζουμε ότι ο χώρος αυτός θα τύγχανε ανάπλασης από την Αρχή Λιμένων στα πλαίσια των όσων υποσχέθηκε η ΑΛΚ στον Δήμο Λεμεσού με την αδειοδότηση του Παλιού Λιμανιού.

Τίποτα όμως δεν έγινε από πλευράς ΑΛΚ και τώρα ο Δήμος Λεμεσού έχει υποχρέωση να δράσει……..