Αρχική Τελευταία Νέα Ο Δήμος Λεμεσού τίμησε την Anna Gubareva και τον οργανισμό City Friends...

Ο Δήμος Λεμεσού τίμησε την Anna Gubareva και τον οργανισμό City Friends Club

Ο Δήμαρχος Λεμεσού, Νίκος Νικολαΐδης, και τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου τίμησαν το βράδυ της Πέμπτης, 30 Μαρτίου 2023, την Anna Gubareva, δημιουργό του City Friends Club (CFC) για την πολύτιμη προσφορά και συμβολή της στις προσπάθειες για μια καθαρή πόλη, μέσω των δράσεων και πρωτοβουλιών του μη κερδοσκοπικού οργανισμού. Με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της απένειμαν το επίσημο έμβλημα της πόλης, «Το λιοντάρι της αρχαίας Αμαθούντας».

Η Anna Gubareva ίδρυσε τον CFC το 2020, με στόχο να συμβάλει στην εξάλειψη των απορριμμάτων στην πόλη. Ο Οργανισμός έχει πλέον μεγαλώσει και περιλαμβάνει εκατοντάδες εθελοντές και δεκάδες υποστηρικτές.

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να απονείμω το επίσημο έμβλημα της πόλης μας στην Anna Gubareva και στο City Friends Club για τη δέσμευσή και τη συμβολή τους στην προσπάθεια να διατηρήσουμε την πόλη μας καθαρή», δήλωσε ο Δήμαρχος κ. Νίκος Νικολαΐδης. «Το έργο τους αποτελεί έμπνευση για όλους μας και είμαστε ευγνώμονες για την αφοσίωσή τους στην πόλη μας».

Το CFC αποτελείται από μια ομάδα ατόμων με κοινό σκοπό, όραμα και πεποίθηση ότι η ζωή σε μια καθαρή πόλη πρέπει να είναι βασικό ανθρώπινο δικαίωμα. «Είναι τιμή για εμένα αυτό το βραβείο, το οποίο παραλαμβάνω εκ μέρους όλων στο Club. Τους ευχαριστώ για τη σκληρή δουλειά τους προς επίτευξη των στόχων μας. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τον σύζυγό μου Alexey Gubarev, για τη συνεχή υποστήριξη στις προσπάθειές μας», δήλωσε η κα. Gubareva. «Η αποστολή μας είναι να κάνουμε τη Λεμεσό ένα μέρος πιο καθαρό, πιο υγιεινό και πιο όμορφο για διαβίωση και παράλληλα να προωθήσουμε τη συνειδητή κατανάλωση και τον βιώσιμο τρόπο ζωής».

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Μέγαρο Λεμεσού παρουσία τοπικών αξιωματούχων και μελών της ομάδας του CFC.

Ο CFC προσπαθεί να έχει θετικό αντίκτυπο στην πόλη, εστιάζοντας σε συγκεκριμένους τομείς όπως ο καθαρισμός των δρόμων, η σωστή διάθεση ογκωδών απορριμμάτων καθώς και άλλα έργα που έχουν στόχο να μετατρέψουν την Κύπρο σε μια συνειδητοποιημένη χώρα σε θέματα απορριμμάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το City Friends Club και τον τρόπο δράσης του επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://cityfriends.club/