Αρχική Τελευταία Νέα 850.000 ευρώ αποζημίωση σε 22χρονο μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

850.000 ευρώ αποζημίωση σε 22χρονο μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Αποζημίωση ύψους 850.000 ευρώ έλαβε 22 χρόνος οδηγός μοτοσυκλέτας μετά από σοβαρό τραυματισμό που έχει υποστεί μετά από τροχαίο ατύχημα στη Λεμεσό.

 

Οδηγός οχήματος ενώ οδηγούσε το όχημα του στην Λεμεσό παρέλειψε να σταματήσει σε Αλτ  ανακόπτοντας την ευθεία πορεία μοτοσυκλέτας που οδηγούσε νεαρός μοτοσικλετιστής.  Αποτέλεσμα της ανακοπής ήταν η σύγκρουση των δύο οχημάτων και ή πρόσκρουση της μοτοσυκλέτας στο διαχωριστικό κιγκλίδωμα και η πτώση του νεαρού στην άσφαλτο με αποτέλεσμα  τον σοβαρό τραυματισμό του.

Αμέσως μετά το ατύχημα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού και λόγο της σοβαρότητας της κατάστασης του μεταφέρθηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών και το εντατικό πρόγραμμα αποκατάστασης  που ακολούθησε ο νεαρός, η κατάσταση του κατέστη μη ανατρέψιμη καθώς οι τραυματισμοί του άφησαν σοβαρά μόνιμα κατάλοιπα στον νεαρό.

Με τη σταθεροποίηση της κατάσταση της υγείας του νεαρού και μετά τη περισυλλογή όλων των  σχετικών ιατρικών και αστυνομικών εκθέσεων,  καταχωρήθηκε Αγωγή από το δικηγορικό γραφείο του κου Μαρίνου Σιαμπαρτά ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για ανάκτηση αποζημίωσης λόγο του σοβαρού τραυματισμού που έχει υποστεί ο νεαρός, δίδοντας έτσι την έναρξη της δικαστηριακής διαδικασίας αλλά και παράλληλα την έναρξη μιας σειράς εντόνων διαπραγματεύσεων μεταξύ των δικηγόρων της ασφαλιστικής εταιρείας και το δικηγόρο του νεαρού.

Το ποσό των 850.000 ευρώ είχε συμφωνηθεί ως δίκαιη αποζημίωση μεταξύ των δικηγόρων των διαδίκων ως εξώδικη διευθέτηση για την εν λόγω παρούσας υπόθεσης.