Αρχική ΑΕΛ Ο Θεόδωρος μίλησε στο Facebook: “Η ΑΕΛ έχει και αυτή τη φορά...

Ο Θεόδωρος μίλησε στο Facebook: “Η ΑΕΛ έχει και αυτή τη φορά υπεύθυνη στάση και δεν ψάχνει γωνίτσες να κρυφτεί”!

Διαβάστε την τοποθέτηση του εκπροσώπου τύπου της ΑΕΛ στο Facebook πριν λίγο σε σχέση με την σύσεκψη για την διαιτησία:

“Επ’ ευκαιρίας της αποψινής Συνέλευσης για τα θέματα της Διαιτησίας, η ομάδα μας έχει ήδη αποστείλει προτάσεις (είναι ίσως η μοναδική που έχει πάντα γραπτώς κατατεθειμένες προτάσεις) τόσο στον Πρόεδρο της ΚΟΠ, όσο στην Εκτελεστική της ΚΟΠ, αλλά και σε όλους τους προέδρους των ομάδων Α’ κατηγορίας. Η ΑΕΛ έχει και αυτή τη φορά υπεύθυνη στάση και δεν ψάχνει γωνίτσες να κρυφτεί!

Θα ήθελα να παραθέσω κάποιους προβληματισμούς μου, γιατί η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο και κοντεύει να μας τρελάνει. Υπάρχει μια μερίδα οπαδών οι οποίοι όταν η ΑΕΛ ασκεί κριτική, βγαίνουν αμέσως και μας λένε ότι δεν έχουμε τέτοιο δικαίωμα, γιατί και καλά το καλοκαίρι δεν στηρίξαμε τον πρόεδρο της Ανόρθωσης για την καρέκλα της ΚΟΠ και στηρίξαμε τον Κουτσοκούμνη.

Ο κάθε ένας βέβαια προσπαθεί για τα συμφέροντα της ομάδας του… Έντεχνα βέβαια, κάνουν ότι ξεχνούν πως η ΑΕΛ ήταν κάποτε η ομάδα που ψήφισε υποψήφιο ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΟΝΗ ΤΗΣ, τον οποίο μάλιστα δεν είχε ψηφίσει ούτε η ομάδα από την οποία προερχόταν.

Επίσης, θα ήθελα να καταλάβω με πιο σκεπτικό επιχειρούν ορισμένοι να φιμώσουν την ΑΕΛ φωνάζοντας ότι δεν έχει δικαίωμα να κάνει παράπονα και κριτική στην Ομοσπονδία επειδή το καλοκαίρι ψήφισε Κουτσοκούμνη!Ρε κύριοι πάτε καλά; Οι δικές σας ομάδες δηλαδή τι ψήφισαν; Και στην τελική επειδή η ΑΕΛ είχε ψηφίσει Κουτσοκούμνη πρέπει αν την κατακρεουργούν οι διαιτητές να σιωπά;

Αντίθετα κύριοι, η ΑΕΛ και όσοι έχουν ψηφίσει Κουτσοκούμνη το καλοκαίρι, θεωρώ ότι διατηρούν το δικαίωμα να του ασκήσουν κριτική και να ζητήσουν εξηγήσεις. Αλλά, αλλού σας τρώει κι αλλού ξύνεστε. Και επειδή ξεσάλωσαν ορισμένοι το τελευταίο διάστημα τους υπενθυμίζω ότι μιλάνε για την ΑΕΛ και η ΑΕΛ είτε το θέλουν, είτε τους αρέσει, είτε δεν τους αρέσει, θα επιστρέψει και μάλιστα ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ γιατί έχει πίσω της ανθρώπους πεισματάρηδες και το σημαντικότερο ένα τεράστιο λαό που την υποστηρίζει με πάθος διαχρονικά!

Υ.Γ. Το δήλωσα το μεσημέρι αλλά το βάζω και γραπτώς. Όλοι όσοι είναι στο βοηθητικό και αποτελούν το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΛ, αλλά και όλοι εμείς οι γαλαζοκίτρινοι οπαδοί πρέπει μέχρι τις 10/2 που έχουμε τον πρώτο προημιτελικό να εξηγήσουμε στους ποδοσφαιριστές μας ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ότι πρέπει να παίξουν για την ΙΕΡΗ ΦΑΝΕΛΑ που φοράνε. Αν τους το μεταφέρουμε τότε η πρόκριση είναι κοντά”!…