Αρχική ΑΕΛ Ο Κροάτης μεσοεπιθετικός Αντάν Αγκάνοβιτς φέρεται πως θα είναι το νέο μεταγραφικό...

Ο Κροάτης μεσοεπιθετικός Αντάν Αγκάνοβιτς φέρεται πως θα είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΛ

Ο Κροάτης μεσοεπιθετικός Αντάν Αγκάνοβιτς φέρεται πως θα είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΛ, με αρκετές ιστοσελίδες στην Ρουμανία να κάνουν λόγο πως συνεχίζει στην Λεμεσό, ανάμεσα σε αυτές και η επίσημη ιστοσελίδα της πρώην πλέον του ομάδας, Βιτορούλ Κοστάντσα!

Δεν είναι κάτι το πρωτάκουστο, ιστοσελίδες από το εξωτερικό να «στέλνουν» παίκτες σε ομάδες του τόπου μας. Όταν όμως γίνεται αναφορά στην ιστοσελίδα της ομάδας απ’ την οποία ότι θα συνεχίσει στην Κύπρο και την ΑΕΛ, το πράγμα τότε σοβαρεύει.

Κάτι έτσι ισχύει και στην περίπτωση του Κροάτη μεσοεπιθετικού, που αποχαιρέτησε σήμερα συμπαίκτες και τεχνική ηγεσία της δεύτερης στην βαθμολογία του Ρουμανικού πρωταθλήματος. Βιτορούλ. «Ο παίκτης αποτελεί παρελθόν από την ομάδα μας, καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΛ», αναφέρει μεταξύ άλλων το αντίο στον 28χρονο παίκτη με τους Ρουμάνους να παραθέτουν και βίντεο απ’ τον αποχαιρετισμό του.

Ο ποδοσφαιριστής εντάχθηκε το περασμένο καλοκαίρι στην Βιτορούλ, με την φανέλα της οποίας σημείωσε 7 γκολ και παρείχε τρεις ασίστ σε 23 παιχνίδια πρωταθλήματος. Στο παρελθόν αγωνίστηκε μεταξύ άλλων σε Ντουμπρόβνικ, Τρογκίρ, Μεντιμούριε, Βαραζντίν, Κόπερ, Ίστρα και Μπρασόφ.

Μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό κορυφής (δεξί και αριστερό winger, δεύτερος επιθετικός και επιτελικός μέσος). Προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν….