Αρχική Τελευταία Νέα Ο «τοίχος της καλοσύνης» και στη Λεμεσό (Φωτογραφίες)

Ο «τοίχος της καλοσύνης» και στη Λεμεσό (Φωτογραφίες)

Ο «Τοίχος της Καλοσύνης», τώρα και στη Λεμεσό. Για όσους δεν το γνωρίζετε στην οδό Σαριπόλου μπορείτε να δώσετε χέρι βοηθείας στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, τοποθετώντας στον τοίχο σακούλες με φαγητό ή ρούχα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης.

«Σε μια ώρα γίνονται ανάρπαστα τα πράγματα, υπάρχει πολύς κόσμος που έχει ανάγκη για στήριξη», μας λέει μαγαζάτορας της περιοχής.

«Οι τοίχοι υπάρχουν για να χωρίζουν και να απομονώνουν τους ανθρώπους κρατώντας τους μακριά από τον κόσμο, έτσι όπως και τα τείχη των πόλεων υπήρχαν για να κρατούν κλειστή την επικοινωνία με τον έξω κόσμο ούτως ώστε να κρατούν μέσα όσους ζούσαν πίσω από αυτά. Όμως εν αντιθέσει τα Τείχη της Καλοσύνης μας φέρνουν πιο κοντά στο συνάνθρωπο μας», αναφέρει η ομάδα πρωτοβουλίας.

Ο τοίχος της καλοσύνης ξεκίνησε από κάποιο άγνωστο πρόσωπο στην πόλη Mashhad στο Ιράν. Η πρωτοβουλία  με στόχο να δημιουργηθεί ένα παράθυρο επικοινωνίας και αλληλεγγύης μεταξύ ανθρώπων που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες και ανθρώπων που μπορούν να τους βοηθήσουν να τις ξεπεράσουν συνεχίστηκε στην Ιταλία, ακολούθως στην Έλλαδα, στις πόλεις Karachi, Rawalpindi, Lahore, Quetta, Khuzdar και Sialkot του Πακιστάν, και στο Liuzhou της Κίνας. 

«Αν δεν το χρειάζεσαι άφησέ το. Αν το χρειάζεσαι παρ’το»!

Πηγή: OffsiteCy/Άντρη Θρασιβούλου