Αρχική ΑΕΛ Πάνε στον Φωτάκη τα γαλαζοκίτρινα, υπερβολικά τα όσα ακούγονται για κατάρρευση της...

Πάνε στον Φωτάκη τα γαλαζοκίτρινα, υπερβολικά τα όσα ακούγονται για κατάρρευση της προσπάθειας για νεο Δ.Σ.

Τα όσα ακούγονται τις τελευταίες μέρες για τάχατες κατάρρευση της προσπάθειας για την σύσταση ενός νεου διοικητικού σχήματος που θα βοηθήσει την ΑΕΛ να ξεφύγει από την δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα είναι όπως μαθαίνουμε υπερβολικά.

Είναι όντως πραγματικότητα ότι κάποιοι από όσους είχαν εμφανιστεί διαθέσιμοι για να μπουν σε ένα νεο διοικητικό συμβούλιο ότι έχουν κάνει πίσω αυτό όμως δεν σημαίνει ότι εγκαταλείπουν οριστικά ή ότι δεν θα συνεισφέρουν οικονομικά ακόμη κι΄αυτοί.

Όσον αφορά το νεο διοικητικό σχήμα υπο την προεδρία του Ανδρέα Σοφοκλέους αυτό φαίνεται ότι θα περιλαμβάνει μάλλον με κάποιο τρόπο τους Άκη Έλληνα και ίσως και τον Κρις Ιακωβίδη, αλλά και άλλα αξιόλογα μέλη του σωματείου της ΑΕΛ.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά η επιτροπή που έχει συσταθεί για την παρακολούθηση και συντονισμό της προσπάθειας ενίσχυσης της ομάδας και στην οποία φαίνεται να βρίσκονται οι Ανδρέας Σοφοκλέους και Άκης Έλληνας εργάζεται πυρετωδώς για τον σκοπό αυτό.

Ο Μάκης Χάβος έχει οριοθετήσει τις θέσεις στις οποίες θα αποκτηθούν οι τέσσερεις ποδοσφαιριστές και θα είναι στην θέση του στόπερ, στην θέση του winger, στην θέση του κεντρικού κυνηγού και στην θέση του κεντρικού μέσου.

Για την θέση αυτή φαίνεται ότι υποψηφιότητα θέτει κι’ ο Ελλαδίτης ποδοσφαιριστής Φωτάκης ο οποίος το τελευταίο εξάμηνο δεν είχε αγωνιστεί σε κάποια ομάδα μετά από μια επιτυχημένη χρονιά με την φανέλα του Παναιτωλικού.

Σε συλλογικό επίπεδοΞεκίνησε το ποδόσφαιρο στην Ομόνοια Καλαμάτας, επαγγελματίας έγινε στον ΠΑΟΚ αλλά αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε επαγγελματικό επίπεδο στην Καλλιθέα (Β’ Εθνική) από την οποία το καλοκαίρι του 2000 πήρε μετεγγραφή για το Αιγάλεω.

Με την αθηναϊκή ομάδα αναδείχθηκε ως ένας από τους καλύτερους μέσους της Α’ Εθνικής. Την περίοδο 2004-05 αγωνίσθηκε ως βασικός με το Αιγάλεω στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ.

Την περίοδο 2005-06 έπεσε σε δυσμένεια προσπαθώντας να μετεγγραφεί στο εξωτερικό, αλλά η μετακίνησή του στη σκωτσέζικη Κιλμάρνοκ ακυρώθηκε και τελικά υπέγραψε στη Λάρισα, με την οποία κατέκτησε το κύπελλο του 2007.

Το καλοκαίρι του 2009 επέστρεψε στην ομάδα από όπου ξεκίνησε, τον ΠΑΟΚ.

Τον Ιούλιο του 2013 υπέγραψε στην τουρκική Σανλιούρφασπορ από την οποία αποχώρησε τον Δεκέμβριο του ίδιου χρόνου. Έναν μήνα αργότερα, τον Ιανουάριο του 2014, ανακοινώθηκε η απόκτησή του από τον Ατρόμητο Αθηνών, στον οποίο υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους,όμως έξι μήνες αργότερα, το καλοκαίρι του 2014 αποχώρησε.

Τον Αύγουστο του 2014 συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του με την ομάδα του Παναιτωλικού όπου αγωνίστηκε μέχρι και τον Μάιο του 2015….