Αρχική ΑΠΟΛΛΩΝ Πέρασαν οι Λεμεσιανές ομάδες, ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ κέρδισε 6-1 το ΘΟΪ στο Μακάρειο...

Πέρασαν οι Λεμεσιανές ομάδες, ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ κέρδισε 6-1 το ΘΟΪ στο Μακάρειο κι΄ο ΑΡΗΣ 2-0 την ΕΝΑΔ στη Πολή Χρυσοχού

ΘΟΙ – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣΣε υγιεινό περίπατο μετέτρεψε τον σημερινό αγώνα με το ΘΟΪ στο «Μακάρειο» για τον θεσμό του Κυπέλλου ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ. Η Λεμεσιανή ομάδα επικράτησε άνετα με 6-1, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στον Β’ γύρο του θεσμού. Δύο γκολ πέτυχε ο Ρόσα και από ένα οι Γκιέ, Σλάβτσεφ, Μεσκα και Στογιάνοβιτς.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:ΘΟΪ: Βαρβαρίτης, Θεοφάνους, Κυριάκου, Καστάνας, Αριστοδήμου, Αγγελίνας Δ, Αγγελίνας Α,Ματθαίου, Ιωάννου, Καλλής, Μούζουρος.ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Χίντι, Φρέιρε, Γκουγιόν, Τουράμ, Μέσκα, Χάιμε (Στογιάνοβιτς), Σλάβτσεφ, Γκιέ, Στυλιανού, Βασιλείου, Ρόσα.

 

ΕΝΑΔ – ΑΡΗΣΕύκολη πρόκριση στον Β’ γύρο του κυπέλλου πέτυχε ο ΑΡΗΣ ο οποίος κέρδισε την ΕΝΑΔ στη Πόλη Χρυσοχού με 2-0. Τα γκολ για την Λεμεσιανή ομάδα πέτυχαν οι Κυριάκου στο 13′ και Μπόνιφεϊς στο 27′.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:ΕΝΑΔ: Εντουάρτο, Σάββα, Μουαζού, Μιχαήλ, Μαντζίρης, Βαταμίδης, Μ. Ιωάννου, Μπογκντάνοφ, Κοέλιο, Παπαναστασίου, ΚαμπάΑΡΗΣ: Λοΐζου, Τραβιέζο, Μποργκ, Χριστοφόρου, Αουρέλιο, Θεοφίλου, Κυριάκου, Μαχίπης, Μαλεκίδης, Αντωνίου, Μπονιφέις

 …