Αρχική Λεμέσιος Πέρσι ήταν ο δρόμος Σαιττά-Πλατρών και τώρα ο δρόμος Σαιττά-Καρβουνά, ο δρόμος...

Πέρσι ήταν ο δρόμος Σαιττά-Πλατρών και τώρα ο δρόμος Σαιττά-Καρβουνά, ο δρόμος πλέον χορεύει, γενικέ ελεγκτή κάνε ένα τσεκ

Πέρσι έτσι καιρό επιστρώθηκε με νεο πρέμιξ ο δρόμος από τον Σαιττά μέχρι και τις Πλάτρες. Φέτος επιστρώθηκε με νεο πρέμιξ ο δρόμος Σαιττά με Καρβουνά.

Όπως και πέρσι έτσι και φέτος, το νεο οδόστρωμα κυριολεκτικά χορεύει. Κι΄όταν λέμε χορεύει είναι σαν και να είσαι σε νεροτσουλήθρα στο waterpark.

Πέραν του ότι μπορεί κάποιος να το αντιμετωπίσει αυτό με κάποιο χιούμορ, black χιούμορ, στην πραγματικότητα εκτός από το σπάσιμο νεύρων, είναι και το γιατί.

Γιατί να μην μπορούμε στον τόπο αυτό να κάνουμε και κάτι σωστό; Πως είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό το πράμα. Και πως είναι δυνατόν να είχε συμβεί πέρσι και να επαναλαμβάνεται και φέτος;

Αγαπητέ και αξιότιμε γενικέ ελεγκτή. Πεδίον δόξης λαμπρόν. Κάνε ένα τσεκ να δούμε τι έγινε με την επίστρωση του νεου πρέμιξ στον δρόμο Σαιττά-Καρβουνά.

Και κάτι για να λέμε και τα καλά. Η γέφυρα του Ζυγού έχει αποπερατωθεί σε χρόνο θα λέγαμε ρεκόρ για τα Κυπριακά δεδομένα και δείχνει να έγινε πολύ καλή δουλειά. Μπράβο τους!

ο ΛΕΜΕΣ ιος…