Αρχική ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΝΣΥΦΙ ΑΠΟΛΛΩΝΑ, “…γεμάτη με ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΙΚΟ πάθος για αποτέλεσμα πρόκρισης”

ΠΑΝΣΥΦΙ ΑΠΟΛΛΩΝΑ, “…γεμάτη με ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΙΚΟ πάθος για αποτέλεσμα πρόκρισης”

“Αδέρφια ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ,

Εβδομάδα κυπέλλου για την ποδοσφαιρική μας ομάδα την ερχόμενη Τετάρτη στις 16:00. Αναμένουμε από την ομάδα μας να παρουσιαστεί συγκεντρωμένη , γεμάτη με ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΙΚΟ πάθος και να πάρει αποτέλεσμα πρόκρισης από τον πρώτο αγώνα.

Καλούμε όλο τον γαλανόλευκο κόσμο, οργανωμένο και μη να κλείσει τα αυτιά του σε κάθε όργανο το συστήματος που στόχο έχει να αποπροσανατολίσει το οικοδόμημα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

Έχουν προσπαθήσει διαχρονικά με πολλά μέσα και θα μας βρουν όπως πάντοτε απέναντι τους! Για την ώρα όμως άπαντες πρέπει να συγκεντρωθούν στον επερχόμενο αγώνα, αψηφώντας την μέρα και κυρίως την ώρα του παιχνιδιού.

Όλοι μαζί πρέπει να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας κάνοντας το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, κάνουμε την πόλη από το πρωί να ζει στους ρυθμούς μας, γεμίζουμε την Δυτική και με 90 λεπτά φωνή πάμε να τους τελειώσουμε!

Θα προηγηθούν πάρτι στους συνδέσμους την προηγούμενη του αγώνα και καλό είναι όλοι οι ΦΥΓΑΔΕΣ να δώσουν το παρών τους για ενημέρωση και καλύτερη οργάνωση πέραν του καθιερωμένου γλεντιού. Την μέρα του αγώνα μαζευόμαστε στον Κεντρικό και μετά το καθιερωμένο ‘’ζέσταμα’’ αναχωρούμε για το γήπεδο όλοι μαζί ορκισμένοι για την νίκη σε ΟΛΑ τα επίπεδα”!

 …