Αρχική BusinessNews Η αφρόκρεμα του Δορυφορικού κόσμου σε συνέδριο στην πόλη μας, στο 8ο...

Η αφρόκρεμα του Δορυφορικού κόσμου σε συνέδριο στην πόλη μας, στο 8ο ARABSAT TELECOM FORUM

H HELLAS SAT διοργανώνει και συμμετέχει στο 8ο ARABSAT TELECOM FORUM του δορυφορικού οργανισμού ARABSAT, κύριου μετόχου της εταιρείας το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Λεμεσό στις 10 και 11 Φεβρουαρίου 2016.

image

Σκοπός της διοργάνωσης είναι η σύσφιγξη των επαγγελματικών και επιχειρησιακών σχέσεων του Ομίλου ARABSAT με τους πελάτες και συνεργάτες του, καθώς και η προαγωγή των εγκαταστάσεων της HELLAS SAT στην Κύπρο ως κόμβου παροχής δορυφορικών και τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών στη Μέση Ανατολή, Ευρώπη, Ασία και Αφρική.

H διοργάνωση αυτή φιλοδοξεί να αποτελέσει μια πλατφόρμα επικοινωνίας μεταξύ των πελατών του ARABSAT, των κατασκευαστών δορυφορικής τεχνολογίας και των παρόχων τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική με σκοπό να προαχθούν καινοτόμες τεχνολογίες και υπηρεσίες, τεχνολογικές τάσεις και εξελίξεις της αγοράς στους διαφόρους τομείς των δορυφορικών επικοινωνιών.

Στο Τηλεπικοινωνιακό Forum θα παρευρεθεί και θα απευθύνει χαιρετισμό ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Μάριος Δημητριάδης.

Σύμφωνα με τον κ. Mueid Al-Zahrani, Αντιπρόεδρο και Ανώτατο Τεχνικό Διευθυντή του Οργανισμού ARABSAT η διοργάνωση αυτή αποτελεί για τον Οργανισμό μια μοναδική ευκαιρία να παρουσιάσει τις μελλοντικές καινοτόμες υπηρεσίες του δορυφορικού του στόλου καθώς και το νέο δορυφόρο BADR-7, ο οποίος εκτοξεύθηκε πρόσφατα και καλύπτει τη Μέση Ανατολή, την Ευρώπη και τη Βόρεια, Δυτική και Νότια Αφρική, καθώς και τις χώρες της Κεντρικής Ασίας.

Από την πλευρά του ο κ. Χριστόδουλος Πρωτοπαπάς, Ανώτερος Εκτελεστικός Διευθυντής της HELLAS SAT ευχαριστεί τη Διοίκηση του μετόχου τους που αποδέχθηκε την πρότασή τους για να διοργανωθεί στην Κύπρο το 8ο ARABSAT TELECOM FORUM.

Συμφωνα με τον ίδιο, το forum είναι μια θαυμάσια ευκαιρία για να παρουσιάστουν οι δύο υπό κατασκευή δορυφόροι της HELLAS SAT και να ξεναγηθούν οι πελάτες του Ομίλου στις εγκαταστάσεις του στην Κοφίνου, στηρίζοντας τις προσπάθειες του Υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών αλλά και της Κυβέρνησης γενικότερα, για την προαγωγή της Κύπρου ως κυρίαρχο τηλεπικοινωνιακό κόμβο των Τριών Ηπείρων.

Στο Συνέδριο θα συμμετάσχουν πάνω από 100 ανώτατα στελέχη τηλεπικοινωνιακών και τηλεοπτικών οργανισμών 21 Αραβικών χωρών, καθώς επίσης και εταιρειών κατασκευής τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού και δορυφορικών συστημάτων.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου θα υπάρξει ζωντανή επίδειξη καινοτόμων δορυφορικών τηλεπικοινωνιακών με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας από τον κατασκευαστικό οίκο NEWTEC, την εταιρία Traveltronic All-in-one Systems καθώς επίσης και πλήθους άλλων εγνωσμένου κύρους κατασκευαστών….