Αρχική Πρόταση Πλατεία Ηρώων και ΡΙΑΛΤΟ, αξίζουν πολύ περισσότερα Δήμε, η πρόταση μας υπάρχει...

Πλατεία Ηρώων και ΡΙΑΛΤΟ, αξίζουν πολύ περισσότερα Δήμε, η πρόταση μας υπάρχει στο μυαλό του κάθε Λεμεσιανού

image
image
image

Αντιλαμβανόμαστε ότι λεφτά δεν υπάρχουν. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε και να εργαζόμαστε για το καλό της πόλης μας, για την ευημερία των πολιτών.

Είναι σε όλους μας γνωστή η διαδρομή της ίσως πιο ιστορικής πλατείας της πόλης, της Πλατείας Ηρώων. Μια Πλατεία η οποία αφου αρχικά σώθηκε από το Ταμιευτήριο αναστήθηκε στην συνέχεια από το ΤΕΠΑΚ.

Σήμερα η Πλατεία Ηρώων είναι χώρος συνάντησης και συνάθροισης ανθρώπων του πνεύματος αλλά και φοιτητών μιας και στην πλατεία βρίσκονται οι περισσότερες φοιτητικές εστίες του ΤΕΠΑΚ.

Βεβαίως το σημαντικότερο σημείο αναφοράς της πλατείας είναι το θέατρο Ριάλτο αλλά και η στέγη σύγχρονου χορού, το φοιτητικό καφενείο και εστιατόριο και αρκετοί άλλοι χώροι ψυχαγωγίας.

Όλα αυτά, η ιστορία της πλατείας, οι άνθρωποι που την έζησαν και την ζουν, οι άνθρωποι που παράγουν στην πλατεία αυτή, που διασκεδάζουν εκεί, η ίδια η πλατεία, όλα αυτά δεν αξίζουν περισσότερα;

Με λίγα λόγια η πρόταση μας δεν είναι ευφάνταστη αλλά απλή και λογική και είναι πρόταση που πιστεύουμε ο κάθε Λεμεσιανός έχει και είχε πάντα είχε στο μυαλό του. Η πεζοδρόμηση της πλατείας.

Δηλαδή η πλακόστρωση της στους δρόμους και τις οδούς που περικλείουν σήμερα την πλατεία Ηρώων, όπως το παρουσιάζουμε στον πιο κάτω χάρτη και η απελευθέρωση της από το αυτοκίνητο,  .

Αν συμφωνείτε με την πρόταση μας πείτε το ψηφίζοντας ναι. Διαφορετικά πάντοτε υπάρχει το όχι και η επιλογή της διαφωνίας. Απλά δώστε μας με την ψήφο σας την ανατροφοδότηση σας.

Sorry, there are no polls available at the moment.

image

 …