Αρχική Εκδηλώσεις Πλούσιο το σημερινό πρόγραμμα του καρναβαλιού, Κανταδόροι, Κυνήγι Θησαυρού, Εργαστήρι Κέρινων Αυγών...

Πλούσιο το σημερινό πρόγραμμα του καρναβαλιού, Κανταδόροι, Κυνήγι Θησαυρού, Εργαστήρι Κέρινων Αυγών και Πελλόμασκας…

Σάββατο – 5 Μαρτίου

10.30π.μ. Συνεργατικό Ταμιευτήριο Λεμεσού (οδός Γλάδστωνος)

Το τρενάκι του Δήμου Λεμεσού (δωρεά του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Λεμεσού) θα πραγματοποιεί διαδρομές στο κέντρο της πόλης. Η πρώτη στις 10.30π.μ. με το Μουσικό Εργαστήρι και το Piccolo της Επιλογής να τραγουδά καρναβαλίστικα τραγούδια ενώ θα ακολουθήσουν άλλες διαδρομές για τα υπόλοιπα παιδιά που θα προσέλθουν στον χώρο.

Στην εσωτερική αυλή του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Λεμεσού ο Δήμος Λεμεσού θα λειτουργεί Εργαστήρι Κέρινων Αυγών. Παράλληλα θα λειτουργεί Εργαστήρι Πελλόμασκας.

11.00π.μ. – 2.00μ.μ. Πλατεία  Γρηγόρη  Αυξεντίου (Διοικητήριο)

Ο Δήμος Λεμεσού σε συνεργασία με το ραδιοφωνικό σταθμό Choice FM 104.3 διοργανώνουν για 8η συνεχόμενη χρόνια το κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού (πληροφορίες στο τηλ. 25820820 και στο www.choicefm.com.cy)

3.00μ.μ. Ο Ποδηλατικός Όμιλος Λεμεσού με καρναβαλίστικη διάθεση ποδηλατεί  μέσα στη πόλη. Εκκίνηση και Τερματισμός: Πλατεία Μεσαιωνικού Κάστρου.

6.00μ.μ. Εκδήλωση Κανταδόρων έξω από το κτίριο της Ελληνικής Τράπεζας. (Γλάδστωνος 52)

Η Ελληνική Τράπεζα σε συνεργασία με τους «Κανταδόρους Λεμεσού» διοργανώνουν εκδήλωση με καντάδες και καρναβαλίστικα τραγούδια. Τραγουδούν οι Κανταδόροι της ΕΔΟΝ, η Χορωδία Μοντέρνοι Καιροί, η Χορωδία Αρίονες και οι «Κανταδόροι Λεμεσού». Θα προσφέρεται δωρεάν ποτό.

7.30μ.μ. Studio 8 School of Art & Design (Πάνου Σολομωνίδη 22)

Το Studio 8 School of Art & Design και ο Δήμος Λεμεσού σας προσκαλούν στην εκδήλωση «Οι αρματοκατασκευαστές και η συμβολή τους στην πολιτισμική ιστορία της Λεμεσού». Την εκδήλωση θα προλογίσει ο κος Μίμης Σοφοκλέους, επιστημονικός διευθυντής του Ιστορικού Αρχείου Λεμεσού, ενώ τα εγκαίνια θα τελέσει ο Δήμαρχος Λεμεσού κος Ανδρέας Χρίστου.

Οι πολίτες θα μπορούν να χαρούν την έκθεση φωτογραφίας καρναβαλίστικων αρμάτων και έργα μαθητών του Studio 8 με συνοδεία καρναβαλίστικων καντάδων. Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα τιμηθούν τρεις συμπολίτες για τη συμβολή τους στο Καρναβάλι της Λεμεσού….