Αρχική ΑΕΛ Πολύ καλή η ΑΕΛ έχασε άδικα από την τυχερή Ανόρθωση που έκανε...

Πολύ καλή η ΑΕΛ έχασε άδικα από την τυχερή Ανόρθωση που έκανε καθυστερήσεις και “είχε” διαιτητή, ξέσπασμα Χάβου

Μετά από ένα παιγνίδι το οποίο διεξήχθηκε κάτω από συνεχή βρόχη στο τσίρειο στάδιο, η ΑΕΛ έχασε με 1-0 από την Ανόρθωση με γκολ που πέτυχε στις καθυστερήσεις του Α’ μέρους ο Βικτόρ.

Η φάση του γκολ προήλθε από φαουλ φάντασμα που καταλόγησε ο διαιτητής μετά από θεατρινίστικη βουτιά του Λαίφη που τραβούσε από την φανέλα τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ, Αιρόσα.

Στο Β’ μέρος η ΑΕΛ ήταν κυρίαρχη του παιγνιδιού, όπως και στο Α’ μέρος, προσπάθησε να πιέσει ιδιαίτερα στο  πρώτο 25λεπτό της επανάληψης για να φτάσει στην ισοφάριση χωρίς όμως να τα καταφέρνει.

Σε όλο αυτό το διάστημα οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης το μόνο που έκαναν ήταν σκληρά φάουλ στα οποία τους χαρίστηκε ο διαιτητής, ο Λαίφης θα μπορούσε να αποβληθεί τρείς φορές, καθώς επίσης και καθυστέρηση.

Μάκης Χάβος: Απαιτώ σεβασμό για την ΑΕΛ«Με όλο το σεβασμό απέναντι στον κόουτς και στην αντίπαλη ομάδα, επειδή υπάρχουν κάποιοι κανόνες στην Κύπρο και θα τους σεβαστώ δεν μπορώ να εκφραστώ όπως θέλω. Απαιτώ, όμως, σεβασμό απέναντι στην ΑΕΛ. Η ΑΕΛ είναι πολύ μεγάλη ομάδα. Κάθε Τρίτη και Τετάρτη έχει Τσάμπιονς Λιγκ και ο κόσμος μπορεί να παρακολουθεί ελεύθερα».

«Βλέποντας πάρα πολλά τα παιχνίδια της Ανόρθωσης, δεν την έχω δει να παίζει τέτοιο ποδόσφαιρο».

«Κυριαρχήσαμε σήμερα και κλείσαμε καλά τους χώρους. Θεωρώ ότι κλείσαμε πάρα πολύ καλά τους χώρους. Το γκολ μπήκε από μια στατική φάση. Το μόνο που θα κρατήσω είναι το χειροκρότημα του κόσμου στο τέλος του αγώνα. Το αποτέλεσμα για μένα είναι άδικο 200%».

ΑΕΛ: Ντεγκρά, Ρομπέρ, Φέλτσερ (85΄ Σταύρου), Κουταντέρ, Μέσκα (69΄ Νιάνγκ), Αϊρόσα, Ελευθερίου, Αντράντε, Σοάρες, Σαρδινέρο, Οχένε (63΄ Βασιλείου).

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Κόπριβετς, Γκάμπριελ, Κάλβο, Αμπουρτζάνια (61΄ Πελέ), Εντλοβού (77΄ Μακρής), Μαρτίνες (86΄ Μαραγκός), Μαϊσουράντζε, Ζοάο Βίκτορ, Σβέσχλεν, Αβραάμ, Λαΐφης.

 …