Αρχική Φούρπος Πραγματικά μένω έκπληκτος με αυτή την ανακοίνωση, σεβαστή μεν αλλά έχουν ποτέ...

Πραγματικά μένω έκπληκτος με αυτή την ανακοίνωση, σεβαστή μεν αλλά έχουν ποτέ καθήσει στο πέταλο/κοτέτσι στο ΠΑΠ;

Είναι σίγουρα δικαίωμα και είναι σεβαστό από τον καθένα να εκφράζει την άποψη του και να διεκδικά ότι πιστεύει ότι είναι γι΄αυτόν το καλύτερο και το πιο σωστό. Όμως πραγματικά έχω μείνει έκπληκτος και με το στόμα ανοικτό σε σχέση με την ανακοίνωση που έκδωσε πριν από λίγη ώρα η διοίκηση της Ανόρθωσης.

Το επίμαχο θέμα το οποίο σχολιάζεται εμμέσως πλην σαφώς είναι το ότι ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ έχει δημιουργήσει χώρο για τους φιλοξενουμένους στην Ανατολική του Τσιρείου όπου θα καλεστούν να καθήσουν οι οπαδοί της Ανόρθωσης στο παιγνίδι του ερχόμενου Σάββατου με τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ να παραχωρεί μόνο όσα εισιτήρια είναι υποχρεωμένος να δώσει.

Διαβάζοντας την ανακοίνωση της Ανόρθωσης αυτό που διερωτήθηκα είναι αν ποτέ οι διοικούντες του ιστορικού σωματείου της Αμμοχώστου έχουν ποτέ καθήσει για να παρακολουθήσουν κάποιο παιγνίδι στην κερκίδα πέταλο/κοτέτσι την οποία παραχωρούν στους οπαδούς του ΑΠΟΛΛΩΝΑ και της ΑΕΛ όποτε αυτοί θα ταξιδέψουν στο Αντώνης Παπαδόπουλος.

Παραθέτω τις δυο παραγράφους που με έχουν αφήσει άφωνο….     

“Ευχαριστούμε θερμά, και τις χιλιάδες των φίλων μας που εκδήλωσαν έντονο ενδιαφέρον να βρεθούν στο γήπεδο και να στηρίξουν την ομάδα μας, κάτι που δυστυχώς δεν κατέστη δυνατό. Σίγουρα, αυτό δεν αποτελεί ευθύνη της Ανόρθωσης. Πάγια θέση μας, είναι ότι τα παιχνίδια διεξάγονται για τον κόσμο και θέλουμε όσο το δυνατόν περισσότερους φιλάθλους να τα παρακολουθούν από το γήπεδο, πάντοτε με κύριο γνώμονα την ασφάλειά τους.

Επιπλέον, θεωρούμε ότι εκεί και όπου υπάρχει η δυνατότητα ασφαλούς παρακολούθησης των αγώνων από την καλύτερη οπτική γωνία, αυτό πρέπει να επιδιώκεται και να επιτυγχάνεται. Οι φίλαθλοι πληρώνουν ένα προϊόν και απαιτούν να έχουν την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Ας μην τους διώξουμε από τα γήπεδα. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ανόρθωσης, έχει αποφασίσει όπως μην χρησιμοποιήσει τον χώρο επισήμων και παρακολουθήσει την αναμέτρηση από την εξέδρα, μαζί με τον κόσμο”.

ο φούρπΟς…