Αρχική ΑΕΛ Πρόκριση με δεύτερη κολλητή νίκη η ΑΕΛ, τρίτη σερί νίκη μετά από...

Πρόκριση με δεύτερη κολλητή νίκη η ΑΕΛ, τρίτη σερί νίκη μετά από ίσως και χρόνια, Αγία Νάπα-ΑΕΛ 1-2

Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό ίσως όμως να είναι και αληθινό, δεν καταφέραμε να το ψάξουμε αλλά σίγουρα η ΑΕΛ ίσως να έχει και χρόνια να πετύχει τρίτη σερί νίκη, έστω κι΄αν η μια εξ αυτών ήταν για το πρωτάθλημα και οι άλλες δυο για το κύπελλο.

Η αγωνιστική άνοδος της Λεμεσιανής ομάδας είχε σήμερα συνέχεια και στο “Τάσος Μάρκου”, όπου το σύνολο του Μάκη Χάβου κέρδισε την Αγία Νάπα με 1-2 μέσα από καλή εμφάνιση και ζευγάρωσε τις νίκες πρόκρισης στα προημιτελικά του κυπέλλου.

Σκόρερ για την ΑΕΛ ήταν οι Κουταντέρ ο οποίος με σουτ άνοιξε το σκορ στο 16′ ενώ ο Σαρδινέρο πέτυχε ένα ακόμη γκολ στην φετινή χρονιά κάνοντας στο 58′ το 2-0. Στο 64′ ένας πρώην Αελίστας, ο Κρίστης Ανδρέου μείωσε σε 2-1 σε φάση που ξεκίνησε από offside.

Θυμωμένος για το γκολ ο Χάβος: “Είναι πολύ σημαντικό στο ποδόσφαιρο να μπορείς να διαχειρίζεσαι όχι μόνο τις ήττες αλλά και τις νίκες. Μετά τη νίκη με την ΑΕΚ έπρεπε να διαχειρστούμε καλά το παιχνίδι. Είπα στους παίκτες ότι πρέπει να ξεχάσουμε το 1-0 του πρώτου αγώνα και ήρθαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να κερδίσουμε. Νομίζω τα παιδιά προσπάθησαν απ’ το πρώτο λεπτό, ήμασταν κυρίαρχοι, βάλαμε τη μπάλα κάτω και παίξαμε καλό ποδόσφαιρο ενώ ήμασταν καλοί και στο τρανσίσιον. Ευτυχήσαμε κάναμε το γκολ και νομίζω εκεί τα πράγματα έγιναν πολύ πιο εύκολα για εμάς. Θέλαμε να ξεκουράσουμε και κάποια παιδιά, δώσαμε χρόνο σε κάποιους νέους, ειδικά στο Γιάννη το Μαύρου που είμαι ευχαριστημένος απ’ την προσπάθεια που έκανε. Απ’ εκεί και πέρα συνεχίζουμε αλλά είμαι πάρα, πάρα, πάρα πολύ τσαντισμένος και νευριασμένος γιατί φάγαμε γκολ μετά από τρεις αγώνες και το φάγαμε σε μια στατική φάση από διπλή και τρίτη μπάλα. Δεν επιτρέπεται αυτό”.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Αγία Νάπα: Κίττος, Φίλγκεϊτ, Σκόπγιακ (46′ Κατσής), Λαμπρόπουλος, Μάρκου (77′ Κριούκοβ), Φούσκο, Γεωργίου (64′ Κατσιατής), Αντωνίου, Μπάμπα, Λοϊζίδης, Ανδρέου

ΑΕΛ: Ντεγκρά, Ρομπέρ, Φέλτσερ, Κουταντέρ, Μέσκα, Αϊρόσα (60′ Στεπάνοβιτς), Ελευθερίου, Αντράντε, Σοάρες, Οχένε (84′ Σιέλης), Σαρδινέρο (69′ Μαύρου)…