Αρχική Λεμέσιος Σαββατοκύριακο στις πλατείες

Σαββατοκύριακο στις πλατείες

Πέρασα ένα καλό Σαββατοκυρίακο, δόξα τω θεώ, με υγεία πάνω απ΄όλα και προσπαθώντας να απολαύσω τις νεότευκτες πλατείες της πόλης μας. Παρασκευή βράδυ παγωτάκι στο κάστρο, Σάββατο πρωί καφεδάκι στην Σαριπόλου, Σάββατο βράδυ για φαγητό στο κάστρο και Κυριακή βράδυ για μπυρίτσα στην Σαριπόλου.

Σίγουρα η εμπειρία πρωτώγνωρη για την Λεμεσό και την Κύπρο. Την έζησα και την απόλαυσα στο εξωτερικό. Και χαίρομε που μπορώ να την ζω και στην Λεμεσό. Και καλώ όλο τον κόσμο, όλους τους Λεμεσιανούς, να στηρίξουν αυτές τις πλατείες, να στηρίξουν το κέντρο, την καρδιά της Λεμεσού μας.

Υπάρχουν βέβαια πολλά πράγματα που έγιναν λάθος. Πολλά που συνεχίζουν να πηγαίνουν λάθος. Η παρουσία μας και η συμμετοχή μας στις πλατείες αυτές, θα βάλει πίεση στους αρμόδιους και στον κάθε ασυνείδητο για να γίνεται η κατάσταση όλο και πιο καλή. Και γι΄αυτό θα πρέπει να παλεύει ο καθένας μας καθημερινά.

Ας μην ανεχόμαστε λοιπόν μοτοσυκλέτες στις πλατείες, ας μην ανεχόμαστε τραπεζάκια παντού, να συνεχίσουμε να ζητούμε την απομάκρυνση του απράδεκτου κάγκελου στο κάστρο και το συγίρισμα και συστάρισμα της βρώμικής και ακατάστατης του αυλής. Κάνοντας όλα αυτά στηρίζουμε τις πλατείες, στηρίζουμε την Λεμεσό μας.

Ο ΛΕΜΕΣιος

Ο Δήμαρχος Ανδρέας Χρίστου, ο πρόεδρος του ΕΒΕΛ Φιλόκυπρος κι΄ο πρώην δήμαρχος Δημήτρης Κοντίδης στην παρέα του “Λαϊκού Επιμελητηρίου” που συναντιέται κάθε Σαββάτο πρωί στην Πλατεία Σαριπόλου….