Αρχική Φούρπος Το Βατικανό της ΚΟΠ

Το Βατικανό της ΚΟΠ

Η Σιόν δείχνει τον δρόμο κι΄αν καταφέρει και βγει νικήτρια, τότε θα είναι θρίαμβος για το ποδόσφαιρο. Για το ποδόσφαιρο των ομάδων και όχι το ποδόσφαιρο των ποδοσφαιριστών, των μάνατζερ και των εκατομμυριούχων της UEFA και της FIFA.

Τι έγινε με την Σιόν; Η Ελβετική ομάδα προσέφυγε σε πολιτικό δικαστήριο της χώρας της, ζητώντας ανατροπή της απόφασης της UEFA για αποπομπή της από το Europa League. Και η Σιόν κέρδισε την δίκη, με την FIFA να προστρέχει να στηρίξει την UEFA και την Ευρωπαική ομοσπονδία να δείχνει «συγχισμένη».

Την εξέλιξη αυτή την συνδέουμε με την ΚΟΠ, η οποία θεωρεί τον εαυτό της σαν το Βατικανό στο μέσο της Ρώμης. Είναι λοιπόν καιρός, τα κράτη εν κράτη να διαλυθούν και να επικρατήσει η πραγματική δικαιοσύνη.

Όπως στην περίπτωση της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Όπου στην περίτπωση αυτή, εκεί που θα έπρεπε να είχαμε παραιτήσεις μετά το τραγικό λάθος της ΚΟΠ, είχαμε και τιμωρία του προέδρου της ομάδας, με σημαντικό πρόστιμο.

Και για όσους δεν γνωρίζουν, η ΚΟΠ από λάθος δικός της δεν προχώρησε στην εγγραφή δυο ξένων παικτριών της ομάδας, με αποτέλεσμα η ομάδα της πόλης μας να χάσει μεγάλη ευκαιρία να προχωρήσει στο γυναικείο champions league. Κι΄επειδή το είπε ο πρόεδρος της ομάδας, τον τιμώρησαν.

Ο φούρπΟς…