Αρχική Τελευταία Νέα Στήνεται το εργοτάξιο στην Αγίας Φυλάξεως, μετά το Πάσχα ξεκινούν εργασίες

Στήνεται το εργοτάξιο στην Αγίας Φυλάξεως, μετά το Πάσχα ξεκινούν εργασίες

Στην φάση της έναρξης εργασιών μπαίνει το έργο για ανακατασκευή του μικρού κομματιού της οδού Αγίας Φυλάξεως από την συμβολή της με την οδό Στέλιου Κυριακίδη μέχρι τη συμβολή της με τη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού.

Τις τελευταίες μέρες έχει ξεκινήσει το στήσιμο του εργοταξίου από την εταιρεία «Κυριάκος Χατζηκυριάκος και Υιοί Λτδ», απέναντι από την υπεραγορά ΑΛΦΑΜΕΓΑ και όπως μαθαίνουμε μετά τιις γιορτές του Πάσχα αναμένεται να ξεκινήσουν και οι εργασίες.

Τα υπό κατασκευή έργα θα διαλαμβάνουν τη βελτίωση του υφιστάμενου δρόμου δύο λωρίδων κυκλοφορίας σε τέσσερις λωρίδες κυκλοφορίας (δυο λωρίδων ανά κατεύθυνση), μήκους 850μ. με την κατασκευή διαχωριστικής νησίδας, με υπερυψωμένη νησίδα, πεζοδρόμια και παρόδιους χώρους στάθμευσης.

Περιλαμβάνει, επίσης, ανακατασκευή τμημάτων των δευτερευόντων δρόμων συνολικού μήκους 460μ., σήμανση και σύγχρονο οδικό φωτισμό, υπογειοποίηση των υπηρεσιών κοινής ωφελείας και παροχών επικοινωνιών, την ανακατασκευή του συστήματος αποχέτευσης των όμβριων υδάτων και εγκατάσταση συστήματος άρδευσης των χώρων πρασίνου και άλλες συναφείς εργασίες.

Σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα τα έργα θα πρέπει να ολοκληρωθούν σε χρονικό διάστημα 65 εβδομάδων από την ημέρα έναρξης τους δηλαδή μέχρι και τον Αύγουστο του 2017….