Αρχική ΑΕΛ Στα πλαίσια της Κοινωνικής της προσφοράς σε εκδήλωση κατά του ρατσισμού η...

Στα πλαίσια της Κοινωνικής της προσφοράς σε εκδήλωση κατά του ρατσισμού η ΑΕΛ

Στα πλαίσια της Κοινωνικής της προσφοράς, η ΑΕΛ αποδέχθηκε με πολύ μεγάλη χαρά την πρόσκληση του Δημοτικού Σχολείου Π. Πολεμιδιών Καρμιώτισσας και συμμετείχε σε ημερίδα αφιερωμένη κατά του Ρατσισμού.

Την Αθλητική Ένωση Λεμεσού εκπροσώπησαν ο Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας Θεόδωρος Αντωνίου, ο Τιμ Μάνατζερ του ποδοσφαιρικού τμήματος Νικόλας Καρασαμάνης, ο ποδοσφαιριστής Ζοάο Πάολο Αντράντε και οι καλαθοσφαιρίστριες μας Μαρίνα Δρουσιώτου και Vera Janjic.

Η Διεύθυνση, οι Δάσκαλοι και τα παιδιά του σχολείου υποδέχθηκαν τα μέλη της ΑΕΛ με πολύ μεγάλη χαρά και θερμό χειροκρότημα. Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι μας έστειλαν μηνύματα κατά του ρατσισμού με τον Αντράντε να δηλώνει ότι νιώθει υπέροχα στην Κύπρο, καθώς και ότι όλοι οι άνθρωποι είναι το ίδιο και δεν πρέπει να τους διαχωρίζουμε κατ’ ουδένα λόγο.

Η ΑΕΛ ευχαριστεί την Διεύθυνση και το προσωπικό του Δημοτικού σχολείου Π. Πολεμιδιών Καρμιώτισσας για την άψογη φιλοξενία. Ταυτόχρονα δίνουμε υπόσχεση για ανταπόκριση μας στο μέλλον σε οποιοδήποτε σχολείο για τέτοιου είδους εκδηλώσεις αφού ως γνωστό το Σωματείο μας και οι χιλιάδες φίλαθλοι μας είμαστε πάντα πάρα πολύ ευαίσθητοι σε εκδηλώσεις που στέλνουν σωστά μηνύματα στην Κοινωνία.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ…