Αρχική ΑΕΛ Στα 1200 τα διαρκείας στην ΑΕΛ, στόχος να ξεπεραστούν τα 2000 και...

Στα 1200 τα διαρκείας στην ΑΕΛ, στόχος να ξεπεραστούν τα 2000 και η τρίτη θέση

Στα 1200 έφτασαν τα εισιτήρια διαρκείας στην ΑΕΛ, όχι όσα έχουν απλά κρατηθεί ή παραγγελθεί αλλά αυτά που ήδη έχουν πληρωθεί και αυτό είναι κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά με το ημερολόγιο να γράφει 4 Ιουνίου.

Ωστόσο η Διοίκηση της ΑΕΛ εξακολουθεί να νοιώθει και να επιθυμεί όπως γίνει το μπαμ με τα εισητήρια διαρκείας, είναι το μοναδικό που ζητά από τον κόσμο και το μέχρι στιγμής νούμερο δεν είναι αυτό που έχει στα πλάνα της.

Ένας άτυπος στόχος που έχει μπει είναι η ΑΕΛ να ξεπεράσει φέτος σε εισιτήρια διαρκείας τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ και την ΑΝΟΡΘΩΣΗ έτσι που να είναι η τρίτη δύναμη σε διαρκείας μετά τις δυο ομάδες της πρωτεύουσας.

Ένας πιο συγκεκριμένος στόχος που τέθηκε και ο οποίος συνδέεται κάπως και με τον προυπολογισμό της ομάδας είναι τα εισιτήρια διαρκείας να ξεπεράσουν τις 2000 και είναι θα λέγαμε στόχος πολύ εφικτός.

Οι προωθητικές ενέργειες μετά την προσφορά που είχε δοθεί μέχρι τέλος Μαίου θα συνεχιστούν. Ήδη έχει προαγγελθεί η εκεδήλωση της ερχόμενης Τετάρτης στο Yellow Pride ενώ έχει ετοιμαστεί και ραδιοφωνικό σποτ.

Επίσης και σύμφωνα με όσα μαθαίνουμε έντονη θα είναι και η δραστηριότητα της ομάδας προώθησης μέσα από τα ηλεκτρονικά Μ.Μ.Ε. και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στα πλαίσια αυτά ετοιμάζει και νεο φιλμάκι….