Αρχική Τεχνολογία Διαρροή εικόνων “δείχνει” τα τεχνικά στοιχεία του iPhone 7

Διαρροή εικόνων “δείχνει” τα τεχνικά στοιχεία του iPhone 7

Η διαρροή εικόνων του επερχόμενου iPhone 7 και iPhone 7 Plus δείχνει μερικά βασικά στοιχεία του τεχνικού του εξοπλισμού. 

Από τις εικόνες συνάγεται το συμπέρασμα ότι το iPhone 7 δεν θα διαφοροποιείται έντονα σχεδιαστικά από τον προκάτοχό του, με τις αλλαγές να αναλώνονται σε ένα πιο λεπτό και ελαφρύτερο πλαίσιο από εκείνο του iPhone 6S. Αναμένεται να δοθεί μεγαλύτερη έμφαση στην κάμερα, ενώ το iPhone 7 Plus αναμένεται να είναι εκείνο που θα φέρει τις περισσότερες αλλαγές σε σχέση με τα υπάρχοντα μοντέλα.

image

Έτσι, στο iPhone 7 Plus εκτιμάται ότι θα υπάρχει dual lens camera, ενώ στη βάση του μοντέλου θα υπάρχει Smart Connector που θα μοιάζει με εκείνον που συναντά κανείς στο iPad Pro. Μέσω αυτού θα μπορεί ένα περιφερειακό να λάβει τόσο δεδομένα όσο και ρεύμα από το iPhone. To 9to5 Mac δημοσιεύει αρκετές εικόνες από το νέο iPhone, το οποίο εμφανίζεται τοποθετημένο μέσα σε θήκες τρίτων κατασκευαστών, χωρίς όμως να αναφέρεται η πηγή τους.

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε αρκετά κοντά χρονικά στην αποκάλυψη των νέων μοντέλων της οικογένειας iPhone της Apple, ενώ οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι το iPhone 7 Plus θα είναι η premium και πιο ακριβή έκδοση, με το απλό iPhone 7 να απευθύνεται σε όσους δεν θέλουν να βάλουν και τόσο βαθιά το χέρι τους στην τσέπη.

ΠΗΓΗ: pestaola.gr…