Αρχική ΑΠΟΛΛΩΝ Στην διεκδίκηση του τίτλου ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ, άλωσε το ΓΣΠ κερδίζοντας με γκολ...

Στην διεκδίκηση του τίτλου ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ, άλωσε το ΓΣΠ κερδίζοντας με γκολ του Γκίε τον ΑΠΟΕΛ με 1-0

Με γκολ του Άμπραχαμ Γκιέ στο 58΄, ο Απόλλωνας επικράτησε με 1-0 του ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, στο πολύ μεγάλο παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής. Πλέον, μετά κι από αυτή τους τη νίκη, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν τη διαφορά που τους χωρίζει από τους “γαλαζοκίτρινους” στους τρεις βαθμούς και επανήλθαν δυναμικά στο κυνήγι του τίτλου. Δοκάρι είχαν οι γηπεδούχοι στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους.

Δηλώσεις Πέδρο:«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, το ΑΠΟΕΛ. Ξέραμε ότι έπρεπε να παρουσιαστούμε όπως τα προηγούμενα παιχνίδια. Πολύ καλά οργανωμένοι, να δουλεύουμε να κερδίσουμε αμέσως τη μπάλα μόλις τη χάναμε και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας. Νομίζω το καταφέραμε αρκετές φορές, σκοράραμε και μετά προσπαθήσαμε να κάνουμε διαχείριση του αγώνα και να διατηρήσουμε το προβάδισμά μας. Είχε και το ΑΠΟΕΛ τις ευκαιρίες του. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Έκαναν ένα φανταστικό παιχνίδι και πήραν το τρίποντο. Πιστεύαμε από την αρχή και γι’ αυτό τους δίνω τα συγχαρητήρια μου. Αυτή είναι η δουλειά μας. Περιμένω να παραμείνουμε έτσι. Είμαστε στα μισά του δρόμου. Δεν ήμασταν οι χειρότεροι χθες, ούτε γίναμε τώρα οι καλύτεροι του κόσμου».

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΑΠΟΕΛ: Βάτερμαν, Σέρτζιο, Αρτυματάς, Καρλάο, Αμορίν, Βινίσιους (78΄ Πιατκόφσκι), Μοράις, Μακρίδης (46΄ Στίλιτς), Ντε Βινσέντι, Χαραλαμπίδης (46΄ Βάντερ), Καβενάγκι.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Βάλε, Πέδρο, Ελίζιο, Φρέιρ, Αγγελή, Σακέτι,

 …