Αρχική ΑΡΗΣ Στις νίκες επε΄στρεψε ο ΑΡΗΣ, κέρδισε με 2-0 την Αγία Νάπα και...

Στις νίκες επε΄στρεψε ο ΑΡΗΣ, κέρδισε με 2-0 την Αγία Νάπα και έκανε βαθμολογικό άλμα

Δύο συνεχόμενες ήττες μετρούσε ο Άρης από Ομόνοια και Ανόρθωση, ωστόσο κόντρα στην Αγία Νάπα επέστρεψε στις νίκες. Η Λεμεσιανή ομάδα κέρδισε ταπόψε με 2-0 τους “πορτοκαλί” και πήρε το πέμπτο φετινό της τρίποντο.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν σχετικά δυνατά στο παιχνίδι με τον Μαραγκουδάκη στο 5΄  να χάνει κλασική ευκαιρία σε τετ-α-τετ. Από κει και πέρα, στο 24΄ ο Ελλαδίτης έφυγε στην πλάτη της άμυνας, αλλά την τελευταία στιγμή τον σταμάτησε ο Λαμπρόπουλος.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 56΄ η Αγία Νάπα έχασε την ευκαιρία του αγώνα, καθώς ο Νουρεντινόφσκι κρατήσε το μηδέν σε εξ επαφής σουτ του Στογιάνοφ έπειτα από μπαλιά του Μέρτακκα.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, όμως, οι γηπεδούχοι απάντησαν με γκολ, όταν ο Μαραγκουδάκης έδωσε την πάσα στον Μπονιφέις ο οποίος έκανε το 1-0. Στην συνέχεια ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε και ο Άρης κατάφερε να ”κλειδώσει” το τρίποντο στο 90΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αουρέλιο, μετά από παράβαση που υπέπεσε ο Μπάμπα επάνω στον Μαραγκουδάκη.

Δηλώσεις Νεαγκόε:«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα και που πήραμε τους τρεις βαθμούς. Ξέραμε πως ο αγώνας θα ήταν πολύ δύσκολος γιατί η Αγία Νάπα είναι πολύ καλή ομάδα και δεν ήταν τυχαίο ότι έχασε πολλά παιχνίδια στο γκολ και προηγήθηκε επί της ΑΕΚ. Είναι καλή ομάδα και το ξέραμε, προετοιμαστήκαμε για να εξηγήσουμε στους παίκτες μας τι σημαίνει ο αγώνας και πόσο σημαντικοί ήταν οι βαθμοί. Εξ αιτίας της πίεσης που είχαμε πριν τον αγώνα δεν ξεκινήσαμε όπως θέλαμε, αλλά στα πρώτα λεπτά είχαμε πολύ καλή ευκαιρία και μετά άλλη μία, χωρίς να καταφέρουμε να σκοράρουμε και δυσκολέψαμε τον αγώνα μέχρι το τέλος.

Στο ημίχρονο εξήγησα στους παίκτες ότι δεν κερδίζονται αγώνες με νεύρα. Ήξερα ότι ήθελαν να κερδίσουν και στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε καλύτερα πράγματα. Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για οκτώ αγώνες χωρίς ήττα, όμως χάσαμε δύο αγώνες όχι εξ αιτίας μας αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Μπορεί άλλες φορές να παίξουμε κι εμείς πιο άσχημα και να κερδίσουμε, όμως νομίζω ότι χάσαμε με Ομόνοια και Ανόρθωση παρότι παίξαμε καλά. Συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια. Η Αγία Νάπα αν συνεχίσει να παίζει έτσι θα μαζέψει βαθμούς, εύχομαι καλή συνέχεια και να μείνουν και αυτοί κι εμείς στην πρώτη κατηγορία».

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Άρης (Νεαγκόε): Νουρεντινόφσκι, Χριστοφόρου, Μποργκ, Οζίας, Ευσταθίου, Αουρέλιο, Παναγή (86’ Χαραλάμπους), Κυριάκου (46’ Μπονιφέις), Κύπρου, Μαραγκουδάκης, Πούλπο (57’ Ράντι).

Αγία Νάπα (Κοσμά): Μπρίντιγκαρ, Φίλγκεϊτ, Λαμπρόπουλος, Ρέινολντς (64΄ Μπάμπα), Μγκούνι, Λόβρεβιτς (43′ Στογιάνοφ), Φούσκο, Αντωνίου, Ίμπσον, Μέρτακκας, Μάατσεν (67’ Γεωργίου)

Κίτρινες: Παναγή, Κύπρου, Αουρέλιο  / Φίλγκεϊτ’, Αντωνίου, Φούσκο.

Κόκκινες: Μπάμπα.

 …