Αρχική Εκδηλώσεις Στην Ταβέρνα του ΑΡΗ Λεμεσού στην Πλατεία Ηρώων θα πραγματοποιηθεί η θεατρική...

Στην Ταβέρνα του ΑΡΗ Λεμεσού στην Πλατεία Ηρώων θα πραγματοποιηθεί η θεατρική παράσταση με τίτλο «Black Out / Μια μικρή διαμαρτυρία»

Στην Ταβέρνα του ΑΡΗ Λεμεσού στην Πλατεία Ηρώων και έναντι του Θεάτρου Ριάλτο θα πραγματοποιηθεί η θεατρική παράσταση με τίτλο «Black Out / Μια μικρή διαμαρτυρία».

Ενταγμένος στο πρόγραμμα του Ριάλτο, ο θεατρικός αυτός μονόλογος δεν θα ανέβει στη σκηνή του γνωστού θεάτρου της Λεμεσού αλλά καλεί το κοινό στην ταβέρνα Άρης για μια «διαφορετική θεατρική εμπειρία», όπως αναφέρεται στη λιτή ανακοίνωση του Ριάλτο. «Έτσι απλά, χωρίς τη βοήθεια σκηνικών ή φωτισμών, χάρη στην αμεσότητα της ερμηνείας του Χρήστου Σαπουντζή».

Ο εν λόγω μονόλογος, σε σκηνοθεσία Ειρήνης Μαργαρίτη, ανέβηκε και στην Αθήνα σε ένα καφενείο ξαφνιάζοντας ευχάριστα το εκεί θεατρόφιλο κοινό. Ο μονόλογος είναι βασισμένος σε δύο ιστορίες της βραβευμένης συλλογής διηγημάτων του Χρήστου Οικονόμου με τίτλο «Κάτι θα γίνει, θα δεις» (Κρατικό βραβείο Διηγήματος 2011).

 

Σκηνοθεσία: Ειρήνη ΜαργαρίτηΜουσική: Sancho 003Φώτα: Νίκος ΒλασόπουλοςΣκηνογράφος – Ενδυματολόγος: Κατερίνα ΚαλφόγλουΒοηθός σκηνοθέτη: Μαριάννα ΚρητικούΦωτογραφίες: Ροζίτα Φοράδη, Πηνελόπη Γερασίμου, Κατερίνα Χατζηκυριάκου, Φάνης ΠαυλόπουλοςΔημιουργία video: Στέφανος ΚοσμίδηςΔιεύθυνση παραγωγής: Κατερίνα Χατζηκυριάκου

InfoΔευτέρα 18 – Τετάρτη 20 Απριλίου 2016Θέατρο Ριάλτο, 20.30Πλατεία Ηρώων, ΛεμεσόςΚρατήσεις 77777745Εισιτήριο €13 / €10…