Αρχική ΑΕΛ Συνεύτεξη τύπου έδωσε σήμερα ο Πάμπος Χριστοδούλου ενόψει των παιχνιδιών με Νέα...

Συνεύτεξη τύπου έδωσε σήμερα ο Πάμπος Χριστοδούλου ενόψει των παιχνιδιών με Νέα Σαλαμίνα και Απόλλωνα. Μαζί του και ο Μάρκο Αιρόσα

ΑναλυτικάΘεόδωρος Αντωνίου«Καλημέρα σας. Αρχικά, να ξεκαθαρίσω ότι δεν γίνεται κάθε Πέμπτη. Θα δούμε πως θα πάει το πράγμα και θα αποφασίσουμε. Έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με την Σαλαμίνα. Περιμένουμε την γηπεδούχο ομάδα για τα εισιτήρια, έτσι ώστε να ξεκινήσει η προπώληση από την μπουτίκ».

Πάμπος Χριστοδούλου«Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα που είναι μια πολύ καλή ομάδα. Για μας όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Στόχος μας είναι να ξεφύγουμε από τις κάτω θέσεις όσο πιο γρήγορα γίνεται και μετά παιχνίδι με παιχνίδι θα δούμε που θα πάμε».

Για το αν κατέληξε στον ποδοσφαιριστή που θα πάρει θέση δίπλα στον Αντράντε«Έχω κάτι στο μυαλό μου. Δεν έχω καταλήξει όμως ακόμη. Σκέφτομαι διάφορα. Έχω 2-3 άτομα υπόψη για αυτή τη θέση και θα περιμένω την τελευταία στιγμή για να αποφασίσω. Είναι ένα παιχνίδι που θα χρειαστεί περισσότερη δύναμη και θα δούμε ποιος θα είναι πιο έτοιμος».

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα«Σίγουρα για εμάς στόχος είναι να κερδίσουμε. Οι πιθανότητες μας δεν είναι αρκετές για την εξάδα ακόμα και αν κερδίσουμε την Νέα Σαλαμίνα. Για τον Απόλλωνα δεν είναι εύκολο, όμως τα παιδιά θα ,μπουν μέσα και θα τα δώσουν όλα. Ο Απόλλωνας είναι έμπειρη ομάδα και έχει το 2-0 υπέρ του. Ο καλύτερος και πιο τυχερός θα κερδίσει».

Αν ξεκίνησε ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά«Στο μυαλό μου έχει ξεκινήσει. Κάνω κάποιες σκέψεις όμως δεν έχω συζητήσει τίποτα με τη διοίκηση ακόμη. Υπάρχει αρκετός χρόνος και όταν τελειώσουν οι υποχρεώσεις μας θα δούμε».

Για τον κόσμο…«Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας για το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα. Η δύναμη αυτής της ομάδας είναι ο κόσμος της».

Μάρκο Αϊρόσα«Κάθε ποδοσφαιριστής ξέρει πόσο σημαντικό είναι το κάθε παιχνίδι. Όλοι είναι συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και καλώ τους φίλους μας να έρθουν στο γήπεδο και να γίνουν ο 12ος μας παίκτης»….