Αρχική Τελευταία Νέα Τι άλλο ή τι καλύτερο θα μπορούσαμε να δείξουμε στους ξένους βιβλιοθηκονόμους...

Τι άλλο ή τι καλύτερο θα μπορούσαμε να δείξουμε στους ξένους βιβλιοθηκονόμους στη πόλη μας;

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

H Βιβλιοθήκη του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου φιλοξενεί το 1ο Erasmus Staff Week βιβλιοθηκών στην Κύπρο, από τις 13 έως 17 Ιουνίου 2016, με στόχο την ανάπτυξη συνεργασιών αλλά και την ανταλλαγή καλών πρακτικών που αφορούν τις ακαδημαϊκές βιβλιοθήκες.

Ανακοίνωση από το ΤΕΠΑΚ αναφέρει ότι “στους χώρους του πανεπιστημίου θα φιλοξενήσει προσωπικό από πανεπιστήμια και δημοτικές βιβλιοθήκες της Ευρώπης, συγκεκριμένα 20 βιβλιοθηκονόμοι από πανεπιστήμια της Ισπανίας, της Λιθουανίας, της Τσεχίας, της Πολωνίας, του Βελγίου, της Ρουμανίας, της Αγγλίας, της Ελλάδας και της Πορτογαλίας.

Πιο κάτω βλέπουμε φωτογραφίες από την πρώτη μέρα παραμονής των ξένων βιβλιοθηκονόμων στην πόλη μας και μέσα από αυτές θα θέλαμε να δώσουμε σε όλους μας ένα ερέθισμα για το τι άλλο θα μπορούσαμε να δείξουμε σε ένα ξένο επισκέπτη στη Λεμεσό ή για το πως θα ήταν καλύτερο κάτι από αυτά που έχουμε να τους δείξουμε.

Δεν μπορούμε να παραβλέψουμε ότι στην φωτογραφία στο γραφικό δρομάκι (πεζόδρομο) στο Ζίγκ Ζάγκ, υπάρχει σταθμευμένο αυτοκίνητο. Ας εν καλά ο Δήμος Λεμεσού…..

Το φωτορεπορταζ που ακολολουθεί είναι από την σελίδα του ΤΕΠΑΚ στο facebook….