Αρχική ΤΕΠΑΚ Το ευχαριστώ μάνας σε φοιτήτρια της νοσηλευτικής του ΤΕΠΑΚ που περιποιήθηκε την...

Το ευχαριστώ μάνας σε φοιτήτρια της νοσηλευτικής του ΤΕΠΑΚ που περιποιήθηκε την κόρη της μετά από τροχαίο

Με επιστολή της στο Τμήμα Νοσηλευτικής του ΤΕΠΑΚ Η μητέρα 16ης μαθήτριας  που τραυματίστηκε σε δυστύχημα, απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε φοιτήτρια του Τμήματος Άντρια Μενελάου που βοήθησε την κόρη της και άλλους εμπλεκόμενους σε τροχαίο δυστύχημα στη Λεμεσό.  Επίσης εκφράζει τα ευχαριστήρια της στην ομάδα της Νοσηλευτικής Σχολής  ΤΕΠΑΚ για το μήνυμα που κατάφερε να δώσει στους φοιτητές της:

Αναφέρει η  μητέρα Ε.Κ. στην επιστολή της στο ΤΕΠΑΚ:

«Με την επιστολή μου αυτή θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη φοιτήτρια Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου σας Άντρια Μενελάου η οποία ξημερώματα της Κυριακής, 29.11.2015 περνώντας έξω από το εστιατόριο Tokyo στην τουριστική περιοχή Λεμεσού και βλέποντας ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο οποίο υπήρχαν τραυματίες, σταμάτησε το αυτοκίνητο της, μετέβη κοντά στην τραυματία (16χρονη μαθήτρια), της περιποιήθηκε τα τραύματα και τη βοήθησε να παραμείνει ήρεμη μέχρι να φθάσει το ασθενοφόρο. Επίσης ηρέμησε επιβάτη εμπλεκόμενου αυτοκινήτου στο δυστύχημα που βρισκόταν σε κατάσταση σοκ και έδωσε δύναμη σε όλους όσους ήταν εμπλεκόμενοι.

Η φοιτήτρια αυτή είναι άξια συγχαρητηρίων και ως μητέρα της τραυματισθείσας μαθήτριας, θα ήθελα για ακόμη μια φορά να της πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και να της δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια που πάνω απ’ όλα είναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

Επίσης θα ήθελα να εκφράσω και σε σας τα θερμά μου συγχαρητήρια, που ως ομάδα της Νοσηλευτικής Σχολής πετύχατε να μεταδώσετε στους/στις φοιτητές/τριες σας το μήνυμα ότι το επάγγελμα του νοσηλευτή δεν είναι ένα απλό επάγγελμα άλλα λειτούργημα.Συγχαρητήρια που έχετε τόσους σπουδαίους ανθρώπους στο Τμήμα σας»….

image