Αρχική Φούρπος Το παιγνίδι του super cup, η μετακόμιση του ΑΡΗ και τα Ευρωπαικά...

Το παιγνίδι του super cup, η μετακόμιση του ΑΡΗ και τα Ευρωπαικά παιγνίδια του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, ξέχασα θα μας κάνουν νεο γήπεδο

Ας τα πάρω με την σειρά.

Το ότι ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ όπως και πέρσι κι΄αυτός και η ΑΕΛ, όπως και πρόπερσι ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ, όπως και προ-πρόπερσι και πάλι η ΑΕΛ, το ότι αναγκάστηκαν και αναγκάζονται να δίνουν τα Ευρωπαικά τους παιγνίδια εκτός Λεμεσού, αυτό από μόνο του είναι ντροπή.

Το ότι τώρα ο ΑΡΗΣ έχει δηλώσει μόλις προχθές σαν έδρα του για την νεα αγωνιστική περίοδο ένα γήπεδο εκτός Λεμεσού, το γήπεδο της Ανόρθωσης το Αντώνης Παπαδόπουλος, αυτό δεν είναι απλά ντροπή, είναι όμως κυριολεκτικά τραγικό.

Και βεβαίως ότι προχθές η ΚΟΠ ανακοίνωσε ότι ο αγώνας για το Super Cup ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον ΑΠΟΕΛ θα γίνει στις 12 Αυγούστου στο ΓΣΠ, στο γήπεδο της πρωτεύουσας, αυτό δεν είναι ούτε ντροπή, ούτε τραγικό, αλλά κωμικοτραγικό.

Αλλά βεβαίως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι θα μας κάνουν γήπεδο στην Λεμεσό. Να γελάσω, να κλάψω, να κάνω τι; Να πιστέψω σε παραμύθια και να σταματήσω την μουρμούρα; Όχι δεν θα το κάνω. Και σας δηλώνω ότι γήπεδο στην Λεμεσό θα κάνουμε χρόνια να δούμε.

Σας το λέω διαβάζοντας πίσω από τις γραμμές.

 

ο φούρπΟς…