Αρχική Τελευταία Νέα Το «Ρόδον» του Αγρού σε επ’ αόριστον αναστολή

Το «Ρόδον» του Αγρού σε επ’ αόριστον αναστολή

Σε επ’ αόριστον αναστολή της λειτουργίας του ξενοδοχείου «Ρόδον» που βρίσκεται στον Αγρό, αναφέρεται η δημόσια εταιρεία αναπτύξεως Αγρού «Η Πρόοδος».

Με χθεσινή ανακοίνωση, το Δ.Σ. της εταιρείας αναφέρει ότι τα οικονομικά αποτελέσματα του πρώτου εξαμήνου του 2017 αναμένεται να είναι σημαντικά μειωμένα ή και μηδενικά σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2016.

Αυτό, όπως εξηγεί, οφείλεται στο γεγονός ότι το ξενοδοχείο «Ρόδον», ιδιοκτησία της εταιρείας στον Αγρό «που αποτελεί αποκλειστικά τη μόνη δραστηριότητα της εταιρείαςν παραμένει κλειστό από τις 15 Σεπτεμβρίου 2016 για επ’ αόριστο χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα η εταιρεία να μην έχει κανένα εισόδημα στο παρόν στάδιο». 

Επίσης, η εταιρεία με αυτά τα δεδομένα εκτιμά ότι τα οικονομικά αποτελέσματά της για το 2017 «αναμένεται να είναι μειωμένα ή και μηδενικά σε σύγκριση με τα αντίστοιχα αποτελέσματα του 2016 για τον πιο πάνω λόγο». 

Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία πριν μερικούς μήνες είχε ανακοινώσει ότι καταβάλλει προσπάθειες επαναδραστηριοποίησης της ξενοδοχειακής μονάδας, πλην όμως, φαίνεται ότι τελικά δεν προχώρησαν. 
 

Πηγή: Φιλελεύθερος