Αρχική ΑΕΛ Φαβορί Κύπριος για αντικατάσταση του Χριστάκη Χριστοφόρου, Κώστας Σακκάς και Νίκος Παναγιώτου...

Φαβορί Κύπριος για αντικατάσταση του Χριστάκη Χριστοφόρου, Κώστας Σακκάς και Νίκος Παναγιώτου στους υποψηφίους

Μπορεί η χθεσινή συνάντηση ανάμεσα στον Ανδρέα Σοφοκλέους και τον Χριστάκη Χριστοφόρου να μην έβγαλε κι΄επίσημα την διακοπή της συνεργασίας ανάμεσα στα δυο μέρη, ωστόσο όλες οι πληροφορίες αυτό αναφέρουν.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΑΕΛ μιλά για αποφάσεις που έχουν παρθεί και οι οποίες θα ανακοινωθούν σήμερα ωστόσο η επόμενη μέρα φέρνει αναγκαστικά και το θέμα πρόσληψης νέου προπονητή και σύμφωνα με πληροφορίες μας ο προσανατολισμός είναι για πρόσληψη Κυπρίου τεχνικού.

Σύμφωνα πάντοτε με όσα διαρρέουν και δεν μπορούν βεβαίως να επιβεβαιωθούν, ψηλά στην λίστα των υποψηφίων βρίσκεται ήδη ένα όνομα, αυτό του Κώστα Σακκά ενώ ένα ακόμη όνομα το οποίο έχει ακουστεί είναι κι΄αυτό του Νίκου Παναγιώτου.

Η χθεσινή ανακοίνωση της ΑΕΛ 

Η ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ ενημερώνει τους χιλιάδες φίλους της ομάδας ότι έγινε σήμερα το απόγευμα συνάντηση του Προέδρου Ανδρέα Σοφοκλέους με τον προπονητή Χριστάκη Χριστοφόρου στην οποία συζητήθηκε διεξωδικά η κατάσταση στην ομάδα και ειδικότερα το χθεσινό αποτέλεσμα στο ΓΣΠ. Πάρθηκαν αποφάσεις οι οποίες ωστόσο θα ανακοινωθούν αύριο αναλυτικά.

 …