Αρχική ΑΕΛ Φεύγουν μέχρι και οκτώ, ανατολίτικο παζάρι με τους Τούρκους, τους θέλει άμεσα...

Φεύγουν μέχρι και οκτώ, ανατολίτικο παζάρι με τους Τούρκους, τους θέλει άμεσα ο Χάβος

Σε έντονους ρυθμούς κινείται το μεταγραφικό πλάνο της ΑΕΛ με τον Μάκη Χάβο και τους διοικούντες να βρίσκονται σε κατάσταση συναγερμού. Σύμφωνα με πληροφορίες μας μέχρι και οκτώ θα είναι οι ποδοσφαιριστές που θα αποχωρήσουν, πέραν των δυο Ελλαδιτών Καραγκούνη και Ζιουλή παρελθόν θα αποτελέσουν οι Σαμπού, Σεμά, Αρούα και Νιάγκ ενώ μέσα έξω βρίσκονται οι Μεσκά και Φέλτσιερ με πιο πιθανή την παραμονή τους.

Όσον αφορά τώρα αυτούς που θα αποκτηθούν, ο αριθμός τους δεν μπορεί βεβαίως να ξεπεράσει τους τέσσερεις κι΄ο Μάκης Χάβος θέλει ποδοσφαιριστές έτοιμους που βρίσκονταν σε αγωνιστική δράση. Το όνομα του Ντόσσα Τζούνιορ αν και πήγε να βγει από την λίστα λόγω οικονομικού έχει επανέλθει μιας και την μεταγραφή του στην ΑΕΛ επιθυμεί κι΄ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής με την Τουρκική ομάδα στην οποία ανήκει να παρουσιάζει προς το παρών απαιτήσεις που δεν επιτρέπουν την μεταγραφή.

Το σίγουρο είναι ότι θα αποκτηθεί ένας κεντρικός αμυντικός, ένας κεντρικός μέσος, ένας πλάγιος επιθετικός και φυσικά κεντρικός κυνηγός. Πέραν της Ελλαδικής αγοράς απ΄όπου φαίνεται ότι θα γίνει η επιλογή των δυο εκ των τεσσάρων, υποψηφιότητα έχουν και ποδοσφαιριστές από το Ουκρανικό πρωτάθλημα. Όλα θα ξεκαθαρίσουν μέσα στις αμέσως επόμενες ώρες μιας κι΄ο Μάκης Χάβος θέλει άμεσα τους νεαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές….