Αρχική Φούρπος Χαιρετισμούς στον Δήμο και τον Δήμαρχο

Χαιρετισμούς στον Δήμο και τον Δήμαρχο

Την ώρα που ο Δήμος Λεμεσού απαξιώνει συνολικά τον κόσμο της ΑΕΛ, αλλά και γενικότερα και τα δυο μεγάλα Λεμεσιανά σωματεία, ο Δήμος Λευκωσίας τους δείχνει τον δρόμο.

Σημειώνουμε και καταγράφουμε ότι ο Δήμος Λεμεσού, δεν συμμετείχε σε καμμιά εκδήλωση πανηγυρισμών για την κατάκτηση του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος, από την Αθλητική Ένωση Λεμεσού, πόσο μάλλον να διοργανώσει μια εκδήλωση για να τιμήσει την Λεμεσιανή πρωταθλήτρια.

Όλα ισχύουν και για τους υπόλοιπους δημάρχους στην Λεμεσό. Από τους οποίους για το συγκεκριμένο θέμα δεν είχαμε και μεγάλες προσδοκίες. Δεν θα ξεχάσουμε το τι μας είπε δημοτικός σύμβουλος στα Πολεμίδια. “Εδώ δεν είναι Λεμεσός”, αυτό μας είπε, όταν ρωτήθηκε για θέμα σχετικό.

Σημειώνουμε ότι σήμερα συμπληρώνονται 44 μέρες από την κατάκτηση του τίλου από την ΑΕΛ. Μέρα σημαδιακή, μέρα κατά την οποία θα έχουμε και την τελευταία λαική και μαζική εκδήλωση, από τους τους οπαδούς της Λεμεσιανής ομάδας.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Δήμου Λευκωσίας και τους χαιρετισμούς μας, στον Δήμο Λεμεσού και τον αγαπητό μας Δήμαρχο.

Ανακοίνωση Δήμου Λευκωσίας“Ο Δήμος Λευκωσίας βραβεύει το ΑΠΟΕΛ για τις Ευρωπαϊκές του επιτυχίες

Το Δημοτικό Συμβούλιο Λευκωσίας στις 3 Μαΐου 2012 αποφάσισε να βραβεύσει το αθλητικό σωματείο ΑΠΟΕΛ απονέμοντας του το «Τιμητικό Μετάλλιο της Λευκωσίας» για τη θριαμβευτική πορεία του στο θεσμό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών Ευρώπης και το ιστορικό πέρασμα του στις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Σε όλους τους ποδοσφαιριστές θα δοθούν τιμητικά διπλώματα.

Το «Τιμητικό Μετάλλιο της Λευκωσίας» απονέμεται σε προσωπικότητες οι οποίες προσέφεραν στην Κύπρο και στο Δήμο Λευκωσίας εξαιρετικές υπηρεσίες. Η επιτυχημένη φετινή πορεία του ΑΠΟΕΛ, έχει προβάλει τη Λευκωσία διεθνώς”.

ο φούρπΟς…