Αρχική Λεμέσιος Δεν θέλεις ή δεν μπορείς; Δεν μιλάς!

Δεν θέλεις ή δεν μπορείς; Δεν μιλάς!

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Είναι ολοφάνερο ότι ο δήμος Λεμεσού, ή δεν θέλει ή δεν μπορεί, να εφαρμόσει την τάξη και να συσταρίσει την περιοχή του μεσαιωνικού κάστρου.

Όταν λοιπόν δεν θέλεις ή όταν δεν μπορείς, τότε δεν πρέπει και να μιλάς.

Πρόσφατα ο δήμος ξόδευσε και πάλι άδικα μπογιά, για να σχεδιάσει επί εδάφους, μέχρι που η κάθε καφετέρια μπορεί να τοποθετεί τις καρέκλες και τα τραπεζάκια της.

Όπως θα δείτε και στις πιο κάτω φωτογραφίες, κάποιοι τήρησαν αυτό ευλαβικά, τοποθετώντας τα τραπεζάκια και τις καρέκλες, με λεπτομέρεια μέχρι τις άσπρες γραμμές του δήμου.

Κάποιοι άλλοι ωστόσο, δεν έλαβαν υπόψην τους  τις γραμμές και τις υποδείξεις του δήμου, τοποθετούν τα τραπεζάκια τους και τις καρέκλες παντού, όπως βεβαίως και τις διαφημιστικές πινακίδες και τις διαφημιστικές ομπρέλλες.

Και βεβαίως και οι μοτοσυκλέττες καλά παιρνούν.

Διαβάστε πρόσφατες δηλώσεις του δημάρχου Λεμεσού και της δημοτικής γραμματέα και όπως θα αντιληφθείτε και από το πιο κάτω φωτορεπορτάζ, μείναμε δυστυχώς μόνο στις εξαγγελίες και στα λόγια.

http://www.www.lemesos-blog.com/%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BB%CE%AC-%CF%80%CF%81%CE%AC%CE%BE%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%BC%CE%B7%CE%B4%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CE%BD/

http://www.www.lemesos-blog.com/%CE%B5%CE%BB%CF%80%CE%B9%CE%B4%CE%BF%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%B5%CF%82-%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%AD%CE%B1-%CF%87%CF%81%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85/…