Αρχική Τελευταία Νέα Ψηλές θερμοκρασίες για την εποχή, έρχεται πυκνή σκόνη, βροχές και καταιγίδες την...

Ψηλές θερμοκρασίες για την εποχή, έρχεται πυκνή σκόνη, βροχές και καταιγίδες την Δευτέρα

Αύριο ο καιρός θα είναι πολύ θερμός για την εποχή με αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Αργά το απόγευμα θα κάνει την επανεμφάνιση της η σκόνη από την Λιβύη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 28 βαθμούς στην πόλη μας.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος με πυκνή σκόνη στην ατμόσφαιρα και σταγόνες λάσπης. Η ελάχιστη θερμοκρασία θα βρίσκεται σε πολύ ψηλότερα από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα και η διαφορά θα είναι αισθητή.

Το Σάββατο ο καιρός συνεχίζει να είναι κυρίως συννεφιασμένος με πυκνή σκόνη και σταγόνες λάσπης. Η ορατότητα θα είναι μειωμένη λόγω της σκόνης. Ο θερμός καιρός για την εποχή συνεχίζεται.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο νεφώσεις που θα αναπτύσσονται κυρίως το απόγευμα δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές κυρίως το απόγευμα στα ορεινά και βόρεια.Η σκόνη σταδιακά υποχωρεί αλλά τις πρωινές ώρες πιθανόν να είναι πυκνή. Η θερμοκρασία σημειώνει αισθητή πτώση αλλά παραμένει σε πολυ ψηλότερα για την εποχή επίπεδα.

Δευτέρα μέχρι και Τετάρτη θα έχουμε αυξημένες νεφώσεις κυρίως τις απογευματινές ώρες οι οποίες θα δώσουν τοπικές βροχές και καταιγίδες. Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας και πιθανή καταιγίδα με χαλαζόπτωση.

kitasweather…