Αρχική ΑΕΛ Όλα μηδέν στην Πάφο, μεγαλύτερο μηδενικό ο διαιτητής, Πάφος-ΑΕΛ 0-0, θλάση κι΄ο...

Όλα μηδέν στην Πάφο, μεγαλύτερο μηδενικό ο διαιτητής, Πάφος-ΑΕΛ 0-0, θλάση κι΄ο Σιέλης

Πάφος και ΑΕΛ εξήλθαν απόψε ισόπαλες χωρίς τέρματα σε ένα παιγνίδι το οποίο διεξήχθηκε στο Παφιακό. Το παιγνίδι κρίνεται σαν μέτριο με την Λεμεσιανή ομάδα να έχει την υπεροχή στο Α’ μέρος ενώ στην επανάληψη η Πάφος ήταν καλύτερη. Στο 41΄αποχώρησε τραυματίας ο Σιέλης με πιθανότερο η ΑΕΛ να έχει να αντιμετωπίσει έναν ακόμη μυικό τραυματισμό.

Το παιγνίδι πάντως σημαδεύτηκε κι΄από την τραγική διαιτησία του Λούκα Σωτηρίου και των δυο βοηθών του οι οποίοι έπαιξαν έδρα και σημάδεψαν με τις αποφάσεις τους τον αγώνα. Μεγαλύτερο λάθος η φάση στο 85ο λεπτό όταν ο Αλαμπί ανέτρεψε από πίσω στην γραμμή της περιοχής τον Σταύρου που έβγαινε μόνος, με τον διαιτητή να μην υποδυκνίει τίποτα.

Χριστάκης Χριστοφόρου:«Ήρθαμε να παίξουμε με μια πολύ καλή ομάδα με στόχο τη νίκη. Δυστυχώς παρά το ότι παλέψαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό δεν τα καταφέραμε. Παίρνουμε τον βαθμό της ισοπαλίας αλλά με μια καλή απόδοση μεγαλύτερης διάρκειας σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια. Ο κόσμος που ήρθε πρέπει να πιστέψει την ομάδα, τον χρειαζόμαστε».

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:ΠΑΦΟΣ: Ρόιν, Αλαμπί, Νταμάχου, Γκριγκαλάβα, Γκόμες, Γκελασβίλι (71΄ Αγιβί), Μουτίνιο (80΄ Γκριγκαλασβίλι), Μάατσι, Ιωάννου, Δημοσθένους (54΄ Οκόγιε), Χμαλάντζε.

ΑΕΛ: Σκόβρον, Σιέλης (41΄ Ελευθερίου), Αϊρόσα, Σαμπού, Αντράντε, Σοάρες, Κουταντιέρ, Σαρδινέρο, Φέλτσερ, Σέμα (75΄ Σταύρου), Νιάνγκ (46΄ Μέσκα)….