Αρχική ΤΕΠΑΚ Όσα έγιναν στην τελετή αποφοίτησης 2016 στο Πανεπιστήμιο της πόλης μας

Όσα έγιναν στην τελετή αποφοίτησης 2016 στο Πανεπιστήμιο της πόλης μας

Της Κυριακής ΒσιλείουΦοιτήτρια στο Τμήμα Εμπορίου, Χρηματοοικονομικών και Ναυτιλίας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 6η Τελετή Αποφοίτησης του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου. Ακόμα μία γενιά νέων επιστημόνων παραδόθηκε στην κοινωνία.

Την Τετάρτη 15 Ιουνίου και την Πέμπτη 16 Ιουνίου, σε ένα κλίμα ανάμεικτων συναισθημάτων και συγκίνησης, απόφοιτοι προπτυχιακού, μεταπτυχιακού και διδακτορικού επιπέδου, είδαν τους κόπους τους να αποδίδουν.

image

Αρχικά, ο κ. Ανδρέας Αναγιωτός, Καθηγητής και Πρύτανης του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου, εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια στους απόφοιτους. Στη συνέχεια ακολούθησαν ομιλίες και χαιρετισμοί από τον πρόεδρο συμβουλίου του ΤΕ.ΠΑ.Κ, κ.Στάθη Παπαδάκη, και τον πρόεδρο της Φοιτητικής Ένωσης Μιχάλη Χριστοδούλου.

Η πρώτη τελετή έγινε εν παρουσία του προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Νίκου Αναστασιάδη, ο οποίος εξέφρασε την περηφάνια του για το Τεχνολογικό Παν. Κύπρου που επιτυγχάνει την μια αναγνώριση μετά την άλλη. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απένειμε στο φοιτητή Παναγιώτη Χατζηκωστή του Τμήματος Επικοινωνίας και Σπουδών Διαδικτύου, το Πρώτο Βραβείο για την επιτυχημένη ακαδημαϊκή του πορεία, καθώς και στη φοιτήτρια Ειρήνη Αθανασίου, του ίδιου τμήματος, το 2ο βραβείο.

image

Αξίζει να σημειωθεί επίσης, πως και στις δύο τελετές πωλούνταν διάφορα αναμνηστικά είδη από το Σωματείο Ευημερίας Φοιτητών για ενίσχυση του ταμείου του. Τα έσοδα θα διατεθούν για την παροχή Υποτροφιών και οικονομικών βοηθημάτων, σε φοιτητές του Πανεπιστημίου με σοβαρά κοινωνικοοικονομικά προβλήματα.

image
Στην πρώτη τελετή, 15 Ιουνίου 2016, έγιναν απονομές διδακτορικών και μεταπτυχιακών τίτλων και πτυχίων για τη Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος, τη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας και τη Σχολή Μηχανικής και Τεχνολογίας.

image

Περισσότερες φωτογραφίες από την πρώτη τελετή ΕΔΩ

Στη δεύτερη τελετή, 16 Ιουνίου 2016, έγιναν απονομές διδακτορικών και μεταπτυχιακών τίτλων καθώς και πτυχίων για τη Σχολή Επικοινωνίας και Σπουδών Διαδικτύου, τη Σχολή Καλών και Εφαρμοσμένων Τεχνών και τη Σχολή Επιστημών Υγείας.

image

Περισσότερες φωτογραφίες από την δεύτερη τελετή ΕΔΩ

Με τη σειρά μου να ευχηθώ καλή συνέχεια και καλή σταδιοδρομία σε όλους όσους έχουν αποφοιτήσει. Μην ξεχνάτε πως οι κόποι, οι θυσίες και οι προσπάθειες πάντα ανταμείβονται!

Και μιλώντας για προσπάθεια, ο Jeff Bezos (ιδρυτής της Amazon) είπε:

“Η πιο συνηθισμένη ερώτηση που κάνουν στις επιχειρήσεις είναι “γιατί;”. Αυτή είναι μια καλή ερώτηση, αλλά εξίσου καλή είναι και η ερώτηση “γιατί όχι;”

Φωτογραφίες από: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου

ΠΗΓΗ: STUDENTLIFE…