Αρχική ΑΕΛ Όταν δεν σκοράρεις δεν κερδίζεις, η ΑΕΛ κόλλησε στο μηδέν με την...

Όταν δεν σκοράρεις δεν κερδίζεις, η ΑΕΛ κόλλησε στο μηδέν με την ΑΕΠ η οποία έπαιζε με δέκα παίκτες

Όταν δεν μπορείς να στείλεις την μπάλα στα δίκτυα τότε δεν μπορείς ούτε και να κερδίσεις κι΄αυτό συνέβηκε σε ένα ακόμη φετινό παιγνίδι της ΑΕΛ η οποία παραχώρησε στο τσίρειο λευκή ισοπαλία χωρίς τέρματα στην ΑΕΠ.

Η Λεμεσιανή ομάδα είχε την εδαφική υπεροχή δεν μπορούσε όμως να δημιουργήσει ευκαιρίες ούτε κι΄ακόμη όταν είχε αριθμητική υπεροχή, μιας και στο 61′ ο Αλαμπί αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Δυο μεγάλες φάσεις είχαμε σε όλο το ενεννηντάλεπτο στο ξεκίνημα του αγώνα μόλις στο 1ο λεπτό μετά από σέντρα του Σαρδινέρο με προβολή ο Φέλτσιερ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι ενώ στο 70′ ο Κρούμνις απέκρουσε σε κόρνερ το σουτ του Σταύρου.

ΜΑΚΗΣ ΧΑΒΟΣ:«Όσοι είμαστε κοντά στην ομάδα ξέραμε πόσο ήθελαν οι παίκτες να κερδίσουν σήμερα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πετάξουμε το πρώτο ημίχρονο γιατί ήμασταν πολύ αγχωμένοι και δεν κάναμε φάσεις στην αντίπαλη εστία. Αυτό προερχόταν από την πίεση και το άγχος. Ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά με την ευκαιρία του Φέλτσερ αλλά με τα αν δεν γίνεται κάτι. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε καλύτερα, ήρθε η αποβολή, φτάναμε με ευκολία στην περιοχή του αντιπάλου, όμως είναι φανερό ότι λείπει η ποιότητα στα τελευταία μέτρα. Περιμένω με ανυπομονησία τους τέσσερις παίκτες που θα έρθουν, δυστυχώς δεν έχουμε τους παίκτες που θα τελειώσουν τις φάσεις. Πρέπει να δείξουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα. Ευχαριστώ τον συνάδελφο για τα καλά του λόγια».

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:ΑΕΛ: Ντεγκρά, Αϊρόσα, Ρομπέρ, Σιέλης, Αντράντε, Π. Θεοδώρου (Σοάρες 32΄), Ελευθερίου (Φράγκος 73΄), Οχένε, Μέσκα, Φέλτσερ (Σταύρου 59΄), Σαρδινέρο.

ΠΑΦΟΣ: Γκρούμιτς, Αλαμπί, Γκρίκγκετς, Γκόμες (Σιέλης 56΄), Μάρκες, Ιωάννου, Νταμάχου, Χμαλάτζε (Μακρής 64΄), Ίμπσον (Οκόγιε 73΄), Μάατσι, Αγιβί….