Αρχική Εκδηλώσεις Δραστηριότητες του Δημάρχου Λεμεσού Δευτέρα 02 Οκτ. – Δευτέρα 09 Οκτ.

Δραστηριότητες του Δημάρχου Λεμεσού Δευτέρα 02 Οκτ. – Δευτέρα 09 Οκτ.

Τη Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου 2017 στις 12.00 μ. πραγματοποιείται στο Δημοτικό Μέγαρο δημοσιογραφική διάσκεψη με θέμα το Φεστιβάλ περιβάλλοντος και ανακύκλωσης που θα γίνει στις 7 Οκτωβρίου 2017 στο παραθαλάσσιο πολυλειτουργικό πάρκο.

Στις 4.00 μ.μ. ο κ. Ν. Νικολαϊδης, Δήμαρχος, θα παραστεί στη συνεδρία του ΣΥΛ.

Την Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου στις 2.30 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα συμμετάσχει στο διεθνές συνέδριο «GreeceForward III: Προοδευτικές πολιτικές για τις πόλεις του σήμερα και του αύριο», στην Αθήνα, το οποίο διοργανώνει το Δίκτυο για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη και το Foundation for EuropeanProgressive Studies.  Ο κ. Δήμαρχος θα είναι ομιλητής και θα λάβει μέρος σε panel discussion με θέμα «Ευημερία μέσα από τη διαφορετικότητα:  Οι πόλεις ως ζωντανοί οργανισμοί σε ένα διασυνδεδεμένο κόσμο».

Την Πέμπτη, 5 Οκτωβρίου στις 7.00 μ.μ. στα πλαίσια του έτους Βασίλη Μιχαηλίδη, θα παραστεί και θα προσφωνήσει εκδήλωση με θέμα «Γνωριμία με τον εθνικό ποιητή Βασίλη Μιχαηλίδη», στην αίθουσα διαλέξεων του Μουσείου της Πόλεως Αθηνών που διοργανώνεται από το Παττίχειο Δημοτικό Μουσείο και Ιστορικό Αρχείο Λεμεσού σε συνεργασία με το Μουσείο της πόλεως Αθηνών – ΄Ιδρυμα Βούρου – Ευταξία. 

Το Σάββατο, 7 Οκτωβρίου από τις 10.00 π.μ. μέχρι τις 5.00 μ.μ. στα πλαίσια των ΛΕΜΕΣΙΩΝ διοργανώνεται στο Δημόσιο Κήπο Μέρα Αγωνιστικού Προσανατολισμού.

Από τις 10.00 π.μ. μέχρι τις 6.00 μ.μ. διοργανώνεται το 3ο Φεστιβάλ Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης στο παραθαλάσσιο πολυλειτουργικό πάρκο από την Εταιρεία Green Dot σε συνεργασία με τους Δήμους Μείζονος Λεμεσού.

Από τις 3.30 μ.μ. μέχρι τις 7.30 μ.μ. στα πλαίσια των ΛΕΜΕΣΙΩΝ διοργανώνεται στο Λύκειο Λινόπετρας το Limassol Indoor Rowing.

Την Κυριακή, 8 Οκτωβρίου στις 11.00 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στην εκδήλωση αλληλεγγύης και αγάπης που διοργανώνει το ΚΕΠΑΚΥ στο καφέ «Θεατράκι».

Τη Δευτέρα, 9 Οκτωβρίου στις 12.15 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα έχει συνάντηση με τον Βρετανό ΄Υπατο Αρμοστή.