Αρχική Τελευταία Νέα 1 ευρώ για κάθε δρομέα πρόσφερε η Nexters στα πλαίσια του 14ου...

1 ευρώ για κάθε δρομέα πρόσφερε η Nexters στα πλαίσια του 14ου ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ

Η Nexters μία από τις κορυφαίες διεθνείς εταιρείες ηλεκτρονικών βιντεοπαιχνιδιών και χρυσός χορηγός του 14ου ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ παρέδωσε στον Δήμαρχο Λεμεσού και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Λεμεσού μια επιταγή 5.000 ευρώ σε τελετή στις 5 Μαΐου 2022 που πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Λεμεσού.

Η Nexters, πιστή στην εταιρική κοινωνική της ευθύνη και προσπαθώντας να στηρίξει τις τοπικές κοινωνίες, βρίσκεται για ακόμη μια φορά δίπλα σε όσους τη χρειάζονται. «Μέσω της κοινωφελούς δράσης «You Run! We Donate! », η Nexters προσέφερε το ποσό του 1€ για κάθε ένα δρομέα, από τις χιλιάδες, που πέρασαν την γραμμή τερματισμού κατά τους ατομικούς αγώνες στον 14ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ, ενισχύοντας έτσι το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λεμεσού. Με αυτή την ενέργεια θέλουμε να στείλουμε μηνύματα ενότητας, ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, βοηθώντας στην πράξη συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη» δήλωσε ο Κυριάκος Παφίτης, Επικεφαλής Επιχειρήσεων της Nexters στην Κύπρο.

Nexters

Η Nexters είναι μια διεθνής εταιρεία δημιουργίας, ανάπτυξης και διάθεσης ηλεκτρονικών παιχνιδιών που προσφέρει casual και midcore παιχνίδια σε διάφορες πλατφόρμες. Χάρη σε κορυφαία παιχνίδια όπως το Hero Wars, το Throne Rush και άλλα, η Nexters έφτασε τις πάνω από 200 εκατομμύρια εγκαταστάσεις παγκοσμίως και έγινε μία από τις πέντε κορυφαίες ανεξάρτητες εταιρείες παιχνιδιών για κινητά στην Ευρώπη. Με έδρα την Κύπρο, η Nexters βασίζεται σε μια ομάδα 800+ εμπνευσμένων επαγγελματιών gaming από περισσότερες από 10 χώρες. Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τη Nexters στη διεύθυνση https://nexters.com και ακολουθήστε την Nexters στο LinkedIn και στο Twitter.

Προηγούμενο άρθροΟι φοιτητές/τριες του ΤΕΠΑΚ αποκτούν «Συνήγορο του φοιτητή»
Επόμενο άρθροΧαμηλά τα ποσοστά βροχόπτωσης τον Μάιο – Η μεγαλύτερη βροχόπτωση καταγράφηκε στο Νέο Λιμάνι Λεμεσού