Αρχική Τελευταία Νέα 1200 ξένοι δρομείς στον διεθνή μαραθώνιο δρόμο Λεμεσού, έκθεση φωτογραφίας «ΛΕΜΕΣΟΣ ΚΑΙ...

1200 ξένοι δρομείς στον διεθνή μαραθώνιο δρόμο Λεμεσού, έκθεση φωτογραφίας «ΛΕΜΕΣΟΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ – ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ-»

« Την Κυριακή 10 Απριλίου, η Λεμεσός υποδέχεται χιλιάδες δρομείς και θεατές για την μεγαλύτερη αθλητική γιορτή του νησιού. Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ αναμένεται φέτος να ξεπεράσει τις 10,000 συμμετοχές, εκ των οποίων 1200 θα προέρχονται από το εξωτερικό.

Σας καλούμε να συμμετέχετε στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ τρέχοντας μία από τις 6 διαδρομές: Μαραθώνιος Δρόμος, Μισός Μαραθώνιος Δρόμος, Πετρολίνα 10χλμ Δρόμος Ενέργειας, 5χλμ Ατομικός Δρόμος, PrimeTel 5 χλμ Εταιρικός/Ομαδικός Δρόμος και McDonald’s 1χλμ Παιδικός/Μαθητικός Δρόμος. 

Στα πλαίσια της πολιτιστικής προσφοράς του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ, οργανώνεται έκθεση φωτογραφίας με θέμα «ΛΕΜΕΣΟΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ – ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ-». Η έκθεση είναι ανοιχτή προς το κοινό την Παρασκευή και Σάββατο 8 και 9 Απριλίου 2016, στο χώρο στάθμευσης στο Δυτικό άκρο της επίχωσης Λεμεσού (Γραφεία Εγγραφών ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ.»

Ανδρέας ΣπύρουΔιευθυντής ΑνάπτυξηςΔιεθνής Μαραθώνιος Δρόμος Λεμεσού…