Αρχική Τελευταία Νέα Οδικά έργα το τριήμερο, διαχωριστική νησίδα στην Σπύρου Κυπριανού και έργα στον...

Οδικά έργα το τριήμερο, διαχωριστική νησίδα στην Σπύρου Κυπριανού και έργα στον αυτοκινητόδρομο

1. Εκτέλεση εργασιών για την κατασκευή κτιστής διαχωριστικής νησίδας στην Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού στην Λεμεσό

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, ανακοινώνει ότι, από την Παρασκευή, 1/4/2016, μέχρι την Κυριακή, 3/4/2016, μεταξύ των ωρών 7 π.μ. – 6 μ.μ., θα εκτελούνται εργασίες για την κατασκευή κτιστής διαχωριστικής νησίδας στην Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού μεταξύ των φωτοελεγχόμενων συμβολών της με την Οδό Μαρίνου Γερουλάνου και την Οδό Θεόδωρου Ποταμιάνου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνουν ταυτόχρονα και τμηματικά οι δεξιές λωρίδες κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στις διπλανές λωρίδες.

2. Εκτέλεση τηλεπικοινωνιακών εργασιών από την ΜΤΝ στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, ανακοινώνει ότι, την Κυριακή, 3/4/2016, μεταξύ των ωρών 6.30 π.μ. – 1.30 μ.μ., θα εκτελούνται τηλεπικοινωνιακές εργασίες από την MTN στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού παρά τον ανισόπεδο κόμβο Μονής.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείσει η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας μήκους 100μ. περίπου με κατεύθυνση προς Λευκωσία από τις 6.30 π.μ. μέχρι τις 7.15 π.μ. και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας. Ακολούθως, από τις 7.15 π.μ. μέχρι τις 1.30 μ.μ., θα κλείσει η έξοδος προς Μονή με κατεύθυνση από Λευκωσία προς τον παλαιό δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού και η τροχαία κίνηση προς Μονή θα διοχετεύεται διαμέσου του ανισόπεδου κόμβου Αγ. Γεωργίου Αλαμάνου.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www. traffic4cyprus .org. cy, στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους….