Αρχική Τελευταία Νέα 18χρονος οδηγούσε φορτηγό χωρίς άδεια οδήγησης, πιστοποιητικό ασφάλειας και πιστοποιητικό καταλληλότητας

18χρονος οδηγούσε φορτηγό χωρίς άδεια οδήγησης, πιστοποιητικό ασφάλειας και πιστοποιητικό καταλληλότητας

Δεκαοκτάχρονος οδηγούσε χθες βράδυ στη Λεμεσό φορτηγό όχημα, το οποίο είναι διαγραμμένο, χωρίς άδεια οδήγησης, χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας και χωρίς πιστοποιητικό καταλληλότητας. Συνελήφθη από την Αστυνομία για αυτόφωρα αδικήματα και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος για να κατηγορηθεί αργότερα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, μέλη της Αστυνομίας, εντόπισαν χθες βράδυ, σε περιοχή της Λεμεσού, φορτηγό όχημα, το οποίο κινείτο ύποπτα και είχε φορτωμένη μια αγωνιστική μοτοσικλέτα.

Στον οδηγό του φορτηγού οχήματος έγινε σήμα για να σταματήσει για έλεγχο. ‘Οπως αναφέρεται, αυτός παρέλειψε να σταματήσει, και αφού ανέπτυξε ταχύτητα, παραβίασε κόκκινο σηματοδότη, και προσπάθησε να διαφύγει.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, στην προσπάθειά του να διαφύγει έκανε επικίνδυνους ελιγμούς με το φορτηγό, θέτοντας σε κίνδυνο διερχόμενους οδηγούς, καθώς επίσης και υπηρεσιακό όχημα. Στην προσπάθεια να ακινητοποιηθεί το φορτηγό όχημα, ρίφθηκε ένας πυροβολισμός στο δεξιό μπροστινό ελαστικό του, που είχε ως αποτέλεσμα την ακινητοποίηση του, αναφέρεται.

Από εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός του φορτηγού οχήματος είναι 18χρονος, ο οποίος οδηγούσε χωρίς άδεια οδήγησης, χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας, χωρίς πιστοποιητικό καταλληλότητας, ενώ διαπιστώθηκε ότι το φορτηγό όχημα είναι διαγραμμένο.

/KYΠΕ